Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Farfekvésből fordulás?

Farfekvésből fordulás?

Figyelt kérdés

32 hetes vagyok, 2 hete voltam utoljára UH-on, akkor még farfekvéses volt a lányom. A mocorgásából ítélve még mindig ugyanúgy van. Pénteken megyek legközelebb UH-ra, kíváncsi vagyok az orvos mit mond.

Akinek mèg 32-33 hetesen is faros volt a babája, megfordult valamikor vagy úgy maradt?

2018. dec. 30. 17:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg most 36 hetesen is keresztbe van...néha farosan...legközelebb 7en megyek vizsgálatra. 😐

Sztem nálad még simán befordulhat...drukkolok 😉

2018. dec. 30. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
37. héten fordult be először. Utána visszafordult farfekvésbe, majd harátba, és az utolsó pillanatban megint fejvekvésbe. Császár lett volna, de igy rendes szülés lett.
2018. dec. 30. 17:59
 3/8 anonim ***** válasza:
37. hét végén fordult át farfekvésesből fejvégűbe. A tiednek is van még ideje bőven.
2018. dec. 30. 18:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a 31. héten fordult meg. :) De az ultrahang méretek szerint 2 héttel nagyobb. Elég nagy és hosszú manőver volt, de meg csinálta a kiscsaj és azóta is úgy van. 38+1hkm
2018. dec. 30. 18:31
 5/8 anonim ***** válasza:
A fiam végig faros volt, az is maradt, sőt tetézte lábtartással, így császár lett.
2018. dec. 30. 19:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is farfekvéses volt a 32. Uh-n a babám. A 36 hetes uh-n is farfekvéses volt, ráadásul lábtartással. Már mindenki -én is- elkönyvelte, hogy nem fog megfordulni, mert nagy baba. 37 hetesen uh-n megnézték és fejvégű fekvésben volt....azóta is így fekszik. Most 39+2 hetesek vagyunk. Van még ideje megfordulni a te babádnak is. Nem gondoltam én sem, hogy ilyen késön be tud fordulni. Most megtapasztaltam. Türelem!
2018. dec. 30. 22:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2018. dec. 30. 22:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Középső gyerek 38. héten fejvégű volt, 39. héten született, lábtartással, természetes úton, kórházba érkezéstől számított 1,5 óra alatt, a kitolási szak a dokim szerint 10 perc volt. Császárra nem lett volna idő, mert mire a doki beért, már kint volt a lába.
2018. dec. 30. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!