Aki terhesség alatt dokit váltott, hogy közölte a régivel, hogy már nem tart igény a szolgáltatásaira?
A régi orvosom (akinél mellesleg az első gyermekem született) még mikor a második babát terveztük elfelejtette közölni, hogy magánkórházba ment, ezt már csak akkor mondta mikor az első terhesgondozáson voltam nála, akkor sem volt hajlandó árakat mondani, kérte nézzem meg a neten az árakat és akkor legközelebb találkozunk. Teljesen természetesnek vette, hogy az ember ki tud fizetni több százezer forintot csak a szülésért és akkor még ott a terhesgondozás. az integrált tesztért is kifizetetett volna velem 25 ezer forintot, az új doki ingyen megcsináltatja!
Szóval találtam új orvost, igaz még nem voltam nála, de nagyon dícsérik és nagyon kedves telefonba.
Hogy mondjam meg a réginek. Van nála időpontom, menjek el, vagy hívjam fel telefonon és mondjam le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!