12 hetes (12+1 nap) genetikai uh-n nem egyértelműen kivehető az orrcsont, a tarkòredő 1,5 mm. Volt vkinek hasonlò esete?
Figyelt kérdés
A kombinált teszt eredménye még nem érkezett meg.2018. dec. 28. 12:22
1/8 anonim válasza:
Kombinált teszt sajnos semmit sem ér, azok csak arányszámok, nem tartalmaznak konkrét dolgokat.
2/8 anonim válasza:
Ez egy teljesen jó eredmény! Hál' Istennek, sokunknak volt 'hasonló esete'.
Nem is értem, mi a kérdés...
3/8 anonim válasza:
Sok minden miatt nem biztos hogy jol kivehető , pl nálunk annyira mozgott a baba , hogy ha a dokim nem kitartó simán ra mondhatta volna ő is , nagyon nehezen vagy 20perc volt mire sikerült elcsipnie az orrát :)
Szerintem se aggódj !:)
4/8 A kérdező kommentje:
Az orrcsont miatt aggòdtam,de megnyudodtam kicsit.
2018. dec. 28. 18:26
5/8 anonim válasza:
Nekem nagyon vastag a hasam, ezert nehezen lattak barmit Sztk-ban es kb mindenre azt mondta, hogy nem latszik tisztan, talan nincs gond... Ezert csinaltatok meg minden uh-t maganban is...
Remeljuk nalad is minden rendben lesz!
6/8 anonim válasza:
Hypoplasias orrcsont, 3.7 mm tarkóredő. 4 hónapos egészséges kisfiú. 😍
7/8 anonim válasza:
Én is hasonló cipő én járok, 12+-os terhes vagyok a tarkó redőt 3.7mm-re mérték, az orcsont látható. Elküldtek genetikai tanácsadásra ahol, a tanács adó azt mondta h ez a baba lehet elakart menni (nekem a terhesség elején fenyegető vetélelésen volt) felajánlották a méhlepényből való minta vételt, természetesen bele mentem, mert minél hamarabb megszeretném tudni, hogy mi van a picivel. De nagyon félek. Nem a mintavételtől hanem az eredményétől. Jövőhétre kaptam időpontot, onnantól pedig még kéthét az eredményig. Lelkileg nem tudom, hogy még meddig bírom. Szeretném meg kérdezni, hogy a hasonló cipőben járó kismamák, hogy vészelték át ezt a helyzetet?
8/8 anonim válasza:
Szia kérdező! Mi lett az eredmény? Remelem egészséges babád született ☺️
Nálam most ugyanez a helyzet sajnos, nagyon félek 😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!