Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napi tejet ittam de sajna nem...

Napi tejet ittam de sajna nem volt hűtőben pár napig. Liszteriózist mikor lehet megállapítani? 25hkm

Figyelt kérdés
Megjöttünk bevásárlásból férjem berakta a spajzba nem a hűtőbe,elfeledkezett hogy nem tartós tej (általában azt szoktunk venni,).automatikusan ittam belőle én sem figyeltem a címkét...most jöttem rá kb egy hét után.kb 2-3 pohárral ihattam meg ezido alatt.íze jo volt de ugye kitudja bakteriumokkal mi a helyzet.nyilván ha mesgsavanyodott volna akkor elöbb észreveszem.most mi a teendö?vért kell vetetni?vagy hivjam fel az orvsoom.nagyon aggódok ilyen még nem fordult elö....utálatos válaszoktól kiméljetek. 25hkm
2018. dec. 27. 11:59
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Sztem ne aggodj, foleg ha izre nem erezted rossznak. En anno beleettem egy majonezes krumpliba, kb 2-3 kanal utam ereztem, hogy savanyu szensavas... tonkrement. De semmi baj nem lett se nekem se a babanak. Ha nagyon aggodsz miatt csorogj ra a dokidra, de sztem nem lehet gond
2018. dec. 27. 12:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan, hogy lehet már ennyire parázni?! Ha valami baj lesz a terhességed alatt, akkor mit csinálsz, szivrohamot kapsz majd rögtön, vagy mi? Nyugodjál már le! Ha megromlott volna érezted volna az ízén. Mellesleg liszteriozist a nem pasztörözött tejtől lehet kapni, nem pedig a bolti, romlott tejtöl. Attól max. fosol egyet, a babának meg nem lesz semmi baja.
2018. dec. 27. 12:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem akor ha pasztörözött de nincs hűtőben akkor neü atusom lisztéria baktérium burjánzik el benne ...ha esetleg megromlik?? nem parázok egész eddig semmi gondom nem volt de most kicsit beparáztam ettöl 😂akkor remélem nem lesz gond.
2018. dec. 27. 12:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Úristen, ne parázz ennyire rá. Én félig lágyan ettem a tükörtojást, és még élek, plusz a babának sincs baja...

A pasztőrözött tejekben amúgy sincs ez a fertőzés.

2018. dec. 27. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!