Lehetséges, vagy korai?
Sziasztok. Multhónapban 26 - körül jött meg. Párnapja érzem is,hogy fáj a hasam, fel is készültem : betét,tampon . De még semmi, tegnap este elég erős hányinger,és szédülés jelentkezett,alig bírtam elaludni. Most reggel is érzek egy kis émelygést. A mellem fáj párnapja,de az lehet a nem várt miatt is. Lehet,hogy még korai,de igazából a sógorom viccelődése öltette bele a bogarat a fülembe. :)
Tesztet csak Januárban vennék,ha addig nem jönne meg. Tudom,hogy hosszabb lett , de nem akartam kihagyni semmi fontosat.
Mit gondoltok,lehet terhességi tünet ? Köszönöm a válaszokat.
UI : A férjemmel aktív a nemi életünk,van,hogy egy nap töbször is...:) :)
Persze h lehet. Ha védekezés nélkül szexeltek, lehetsz terhes.
A tünetek is jelentkezhetnek már. De ezek pont ugyan úgy lehetnek mensi tünetek is, vagy egy enyhébb vírus okosta tüneteggyüttes.
Ha csinálsz egy tesztet, az megmutatja h mi a helyzet.
De nem írtad, h hány napis ciklusaid vannak, és ez a "26 körül jött meg" is elég pontatlan.
Köszönöm a válasz.
Lényegében össze vissza jön meg, hol hónap eleje,hol a közepe,hol pedig így a vége felé. Félek bele élni magam,mert nem ok nélkül nem védekezünk. Azért is várok a teszttel Januárig.
Ha a hànyingert a terhesség okozza, akkor már rég kimutatja a teszt is.
De tesztelhetsz januárban is, ahogy jónak látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!