Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetes terhes vagyok minden...

15 hetes terhes vagyok minden nap fáj a hasam mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mivel dolgozom sokat ülök akkor alul kezd el fájni (szurkál), ha félóránál többet sétálok akkor középen érzek húzódó fájdalmat.

Különben az orvos szerint minden rendben van szépen fejlődik a baba.

2008. nov. 7. 07:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem többet kéne pihenned, és esetleg próbáld meg a magnéziumot.
2008. nov. 7. 08:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is többet pihenj.A szervezeted jelzi,hogyha valami nincs rendben.Nálam is ez volt.

A magnézium tényleg jó.

2008. nov. 7. 09:36
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem is igy kezdödött,kb14-15 hetesen, én itthon vagyok fekszem szedem a magnéziumot,de ha nem fekszem akkor nagyon fáj,olyan szinten van ez nekem hogy a házimunkát se tudom megcsinálni,a férjem csinál mindent szinte,mosogat mos föz,bevásárol,persze ha nincs itthon akkor gyors kaját én szoktam csinálni,ami érdekes nekem ez a 3ik terheségem az elsö kettövel semmi bajom nem volt még csak hányingerem se,azok fiuk,ez meg kiscsaj lesz,neked is piheni kellenne többet,nehogy baj legyen mert igy jelez a szervezet nekem azt mondták
2008. nov. 7. 10:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is sokkal többet kéne pihenned,engem kiírt a dokim pedig én is ülőmunkát végzek.A magneb6 nagyon jó,de a szervezetednek engedelmeskedni kell.Ha pihensz,a babának is jobb.
2008. nov. 7. 10:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én is 15 hetes vagyok és ezidáig nekem is minden nap fájt a hasam. Az elmúlt hetekben többet pihentem, magneb6-ot szedtem és Troparint is, így ezen a héten figyeltem meg, hogy szerencsére nem fáj már állandóan, szinte alig. Próbáld meg a több pihenést és nekem ez a Troparin nagyon bejött.

Minden jót neked!

2008. nov. 7. 16:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Napi 3X2 Magne B6 és többet kéne feküdnöd!

De keresd fel a dokidat, nem normális, hogy 15 hetesen minden nap fájjon a hasad. Én 28 hetes vagyok, és nem szokott fájni.

2008. nov. 7. 18:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, még szeretnék december végéig dolgozni.
2008. nov. 10. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!