Kinek milyen tünetei voltak mikor teherbeesett? (nem
mensire hányásra vagy a szokványos tünetekre gondolok)
Légyszi csak komolyak irjanak!
Nekem az nap mikor meg kellett volna jönnie, azota folyton álmos voltam, de amugy minden olyan volt mint mensikor..
2010. jún. 28. 09:38
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!Gratulálok a babához és minden jót kivánok nektek
Szia!
Ez mindenkinél más.
Van akit mindenféle tünet kinoz, másnak meg semmi baja :-)
Már csak azért sem érdemes ezekkel a tünetekkel foglalkozni,mert egy idő után, ha rágörcsölsz a témára a szervezeted már magától fogja produkálni a tüneteket, akkor is, ha nincs baba...
Viszont ez óriási csalódás, ha megjön, vagy negativ lesz a teszt :-(
De egyébként terhesség esetén fokozodik a nyál és nyáktermelődés, lilás szinű lesz a szemérem test és sötétedik mellbimbó.
2010. jún. 28. 09:47
4/10 A kérdező kommentje:
Csütörtökön múlt el a mensim de sokkal kevesebb volt elég volt tisztasági betétet használnom!A mellbimbómon csak a széle sötétedett be és hol keményebb hol nem hol feszül hol nem!Már 2 hónapj a védekezés nélkül szexelünk minden nap!
Nekem alhasi szurkálás, "mindjárt megjön" érzés volt a nemvárt előtt már 5 nappal.Ez volt a leggyanúsabb.Mert csak mensi előtti napon éreztem ilyet azelőtt.És néha olyan álmosság tört rám fényes nappal, hogy le kellett feküdnöm, mert csak vánszorogtam.Szabályosan egy másik dimenzióban éreztem magam, furcsa volt minden.A többi tünet csak a pozi teszt után egy héttel jelentkezett. És én megéreztem, hogy terhes vagyok.
28 hetes kismama
2010. jún. 28. 10:38
én folyton éhes voltam, nem tudtam, miért. de így fogantatás után 8-9 nappal kezdődött. Emlékszem, mikor készült a leányzó (júni20-21), hova mentünk (29-én). Szóval ÉHES voltam :)))
2010. jún. 28. 10:42
Folyton csak folyadékot kívántam. Reggeltől estig ittam, és jóformán levesen éltem az első 6-8 hétben! :)
2010. jún. 28. 11:09
Számomra a jel ami egyértelmúvé tette az az volt, hogy éjjel kb. 2x kijártam pisilni, és előtte soha. A mellem is fájt, de arra az ember mondhatja azt, hogy csak bemeséli magának. Ja és ami fura volt, hogy akkor már egy hete nem volt lapos a hasam, egy hete olyan puffadt volt. Akkor már tudtam, hogy valami van, pedig csak pár napot késett, nem terveztük a babát. Mondhatom, higy azóta nem változtatnék meg semmit és örülök, hogy így alakult. 37hkm
2010. jún. 28. 12:07
Én fémes ízt éreztem a számban már a mensi várható ideje előtt pár nappal, nekem ez volt fura, mert előtte ilyet nem tapasztaltam. Persze nekem is volt később mellfeszülés meg émelygés, de az első dolog, a fémes íz volt
2010. jún. 28. 13:01
Én szintén éhes voltam. Mikor meg kellett volna jönnie épp nyaraltunk a férjemmel meg a 2 éves lányommal és hiába ettem rendesen napközben este már könyörögtem, hogy menjünk vacsizni, mert fel tudnék falni egy egész lovat. De ha csütörtökön múlt el a mensid akkor már nyugodtan tesztelhetsz, ha terhes vagy már bőven kimutatja.
2010. jún. 28. 13:59
Kapcsolódó kérdések: