Milyen baba kocsit ajánlanátok?
Első babámat várom, és nem tudom milyen babakocsikat nézzek(elsősorban licitálós oldalakon szoktam nézelődni:) )
A legfontosabb szempont hogy milyen az ideális súlya alapból egy jó babakocsinak, de ha van még több fontos kritérium ami alapján válasszak, az is érdekelne:)Téli baba lenne
17+4 hetes km.
köszi
Én megmondom őszintén, hogy nálam a minőség számitott a leginkább.
Elsőnek peg perego duette sw-t vettünk,de sajna csak egy személyes babakocsi kellett :-(
Szerencsére a Brendonban nagyon kedvesek voltak, becserélték
Bebe confort high trek-et vettünk, és mivel maradt levásárolható pénz egy concord ultimaxot Apa autójába
Szerintem így érdemes kocsit nézni:
-milyen terepen használod majd (kis kerék, nagy kerék)
-sokat kell-e cipelned (itt a súly lényeges)
-mekkora a kocsitok csomagtartója (lapra, esernyőre csukódik)
-akarsz-e külön mózest, hordozót hozzá (van aki esküszik rá van aki nem, sztem ez használat közben derül ki)
-akarsz-e később kiskocsit, vagy csak egyet akarsz végig használni
-és végül mennyi a max összeg amit rá tudsz vagy rá akarsz szánni
Ezzel a cetlivel besétálsz egy nagy bababoltba ahol sok kocsi van, ott tudnak segíteni. mikor kinézted milyet szeretnél, akkor itt megkérdezed van-e olyan valakinek, bevált-e nki. Majd szétnézel aukciós oldalon, hogy van-e valami jó ajánlat az áhított kocsira.
Szerintem így érdemes nekiindulni. Mindenkinek más az igénye, ami neked szempont, leht, hogy nekem nem. A fentieket érdemes végiggondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!