Budapesten melyik 4D-s ultrahang központról vannak jó tapasztalataitok? Mikor érdemes elmenni?
Én a 4D Genesisben voltam, nagyon aranyosak voltak, több, mint egy órán át tartott a vizsgálat és mindent megtettek azért, hogy a babóról jó felvételek készüljenek (ugyanis bealudt, nem igazán produkálta magát). Korrekten meg is vizsgálták mindenét, nem csak a mozizáson volt a hangsúly.
www.4dgenesis.hu
Egyébként mi 29 hetesen mentünk el, mert én már olyan babát szerettem volna látni, aki hasonlít a megszületendőre, bejött a dolog, mert ekkor már szép husis volt aranyos pofival és határozottan látszik, hogy a férjemre hasonlít.
Én voltam a Baross utcában is, és a 4DGenesisben is, és egyértelműen a 4DGenesis volt a jobb!!! Kétszer is voltam ott, és mindkétszer több mint egy órát vizsgáltak, és nagyon nagyon kedves volt a doktornő. A Baross utcában nem voltak kedvesek, és csak 15 perc volt :(
Én voltam a 14. és a 19.héten, de akkor azért, hogy megnyugtassam magam, hogy egészséges a babám. Az igazi babamozi a 27.héten volt!!! Akkor már igazi babaformája volt, nagyon édi!!!!!!!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!