Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Progeszteron exeltis-től volt...

Progeszteron exeltis-től volt valaki rosszul?

Figyelt kérdés
Kb csak akkor nem émelygek ha eszek...és olyan furcsa émelygés ez amilyet még nem éreztem előtte. Kb azóta van meg hogy szedem a progit..Más is tapasztalta ezt aki ilyen gyógyszert szedett?
2018. dec. 17. 12:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem erős szédülést okozott, émelygésem pont, hogy elmúlt mikor elkezdtem szedni.
2018. dec. 17. 12:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Én összesen 7 hónapig szedtem. 12. hétig es 18-34 hét között. Napi kettőt, de semmi gondom nem volt. De sokan panaszkodnak szédülésre, hányingerre, rosszullétre a gyógyszer mellett.
2018. dec. 17. 12:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Szedd hüvelybe.
2018. dec. 17. 13:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsére csak rövid kellett szedni (nem is értem, hogy miért amúgy, nem véreztem, nem görcsöltem) de semmi extrémet nem tapasztaltam, ami nem volt betudható az első trimeszteres émelygésnek...
2018. dec. 17. 15:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Amikor a mezei nogyogyaszom adta, hogy szakon at szedjem szedultem tole elegge. Lombik soran mar uj orvosom van, o azt mondta huvelybe alkalmazzam, igy semmi mellekhatast nem erzek.
2018. dec. 17. 17:56
 6/7 anonim ***** válasza:
*szajon at:)
2018. dec. 17. 17:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Én csak az első trimeszterben szedtem, de engem nagyon kiütött, egész nap szédelegtem tőle. Hányingerem is volt, de az valsz csak sima terhestünet lehetett.
2018. dec. 18. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!