Progeszteron exeltis-től volt valaki rosszul?
Figyelt kérdés
Kb csak akkor nem émelygek ha eszek...és olyan furcsa émelygés ez amilyet még nem éreztem előtte. Kb azóta van meg hogy szedem a progit..Más is tapasztalta ezt aki ilyen gyógyszert szedett?2018. dec. 17. 12:44
1/7 anonim válasza:
Nekem erős szédülést okozott, émelygésem pont, hogy elmúlt mikor elkezdtem szedni.
2/7 anonim válasza:
Én összesen 7 hónapig szedtem. 12. hétig es 18-34 hét között. Napi kettőt, de semmi gondom nem volt. De sokan panaszkodnak szédülésre, hányingerre, rosszullétre a gyógyszer mellett.
4/7 anonim válasza:
Nekem szerencsére csak rövid kellett szedni (nem is értem, hogy miért amúgy, nem véreztem, nem görcsöltem) de semmi extrémet nem tapasztaltam, ami nem volt betudható az első trimeszteres émelygésnek...
5/7 anonim válasza:
Amikor a mezei nogyogyaszom adta, hogy szakon at szedjem szedultem tole elegge. Lombik soran mar uj orvosom van, o azt mondta huvelybe alkalmazzam, igy semmi mellekhatast nem erzek.
7/7 anonim válasza:
Én csak az első trimeszterben szedtem, de engem nagyon kiütött, egész nap szédelegtem tőle. Hányingerem is volt, de az valsz csak sima terhestünet lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!