12 hetesen milyen vizsgalatot csintattok?
Figyelt kérdés
Marmint, a "sima" Sztk-s ultrahangot csak vagy kombinalt tesztelt es/vagy privat 4/5d genetikai ultrahangot?
Csinaltattok negyes tesztet 15 het korul?
Koszonom
2018. dec. 16. 22:49
1/9 A kérdező kommentje:
Csinaltattok. Bocsi.
2018. dec. 16. 22:49
2/9 anonim válasza:
Csak a sima genetikait mindegyik gyerekkel, saját magándokinál, bár hozzáreszem, az ország egyik legjobb szonográfusa. 😊
3/9 anonim válasza:
Mi Prenát csináltattunk a korom miatt (38).
5/9 anonim válasza:
Kombinált tesztet magánban. Ha ott bármi gyanú is lett volna, akkor mentünk volna tovább a Prenára vagy a NIFTY-re, de szerencsére nagyon jó lett az eredmény.
6/9 anonim válasza:
Kombinált tesztet, ami egyben volt az 5d-s UH-al.
7/9 anonim válasza:
Nekünk mivel első baba, izgulósask is vagyunk, ezért magánban ultrahang + kombinált teszt. Kor 31 év, mivel minden alacsony kockázatú lett és a felvételek is szuperek, megnyugodtunk és eszünkbe sem jutott tovább menni :)
8/9 anonim válasza:
Mi 10.hetesen csinaltattuk a panorama tesztet, az egyik legszelesebb koru genetikai vizsgalat anyai verbol. 12.hetesen genetikai uh. Kombinalt tesztet nem akartunk, nem bizunk benne elegge, szerintem keves. Pedig en 27 vagyok.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Mindenkinek ment a zöld pacsi. :)
Én akartam kombináltat 12 hetesen és 15 hetesen a négyes tesztet, de a Hepinet, ahova járok már csak a kombináltat csinálja.
Úgy gondolom, ha ott minden oké, akkor megelégszem vele. Amilyen árakat láttam NIFTY-re, hát lehidaltam...
2018. dec. 19. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!