Ezek a tünetek normálisnak számítanak?
Szia!
Nekem a 14. héttől kezdett javulni a helyzet! Aztán a 19.-től megint picit visszaestem! Kitartás! Szerintem ez nagyon egyéni hogy kinél mikor múlik el, vannak olyanok is akik olyan szerencsések hogy nem éreznek semmi ilyesmit!
Nekem az émelygés ellen a nagyon hideg citromos vagy gyömbéres víz segített. Semmi langyos vagy forró ital, mert attól sajnos rosszabb lett a helyzet! Erre sajnos csak a 13. Hét körül jöttem rá!
Drukkolok hogy hamarosan jobban legyél!
Ha nincsenek gorcseid és nem verzel,akkor semmi gond.
Mindenkinek más a terhessege.
Nekem pont a 12 hétig volt hányingerem. Ami segített, az a gyömbéres citromos víz semmi más.
Egyszer volt olyan,hogy felkelni is alig bírtam és a barátnőm hozott egy citromos sutit.
Megmentette az életemet vele, az biztos 😊 kitartás.
Szerintem ha csak 3 hete jelentkezett, akkor ez nem a klasszikus terhességi émelygéses történet. Szerintem neked inkább a vérnyomásoddal lehet gond, ami szintén a terhesség normális velejárója. Nézegesd otthon a vérnyomásod és igyál sok folyadékot. A fáradtság is teljesen normális, pihenj amikor csak lehet.
Egyébként a hányingeren a B6 vitamin sokat segít. Én vészes hányással fekszem itthon, de a B6 kb az életemet mentette meg.
Alacsony vérnyomás miatt én szinte folyamatosan szédültem a 2. és 3. miatt.
(Az elsővel nem, cserébe hánytam rengeteget. Végig.)
A fáradtság meg mindhárommal végig kísért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!