Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy fekszetek hogy kényelmes...

Hogy fekszetek hogy kényelmes legyen a babának és nektek is?

Figyelt kérdés

33 hetes leszek a héten. A problémám hogy folyton oldalt rugdos,nyomja ki magát a baba és elképszető aktív minden este. Így az alvás nem egyszerű, mivel háton ugye nem ajánlott aludni másrészt levegőt se nagyon kapok. De oldalon se jó mert ott rugdos a baba és nekem úgy kényelmetlen. Így aztán 5percenként fordulok jobbra balra és aludni nem nagyon tudok.

Van valaki hasonló helyzetbe? Ti hogyan alszotok?

2018. dec. 10. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
33%

Aha..32.hét

Katasztrófa

A mozgás még nemis baj,mert imádom,de a fekvés itt is borzalom,ráadásul 2-3 óránként ébredek.

Ez csak rosszabb lesz.

Pár napja talán könnyít,hogy egy keményebb párnával oldalról megtámasztom a pocim, így nem húz a súly,és jobban megy a levegővétel.

2018. dec. 10. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Már megszoktam, hogy félóránként kelek és átpakolom a "zsákocskámat" jobbra-balra :D szerintem sajnos nem nagyon lehet mit tenni. De mindjárt vége!! :)

34 khm

2018. dec. 10. 22:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Azt hiszem nincs megoldás akkor.😊 Én óránként kelek fordulni egyet vagy épp pisilni. De mindenezek ellenére, megéri, ígyhát valahogy kibírom még a hátralévő időt.

Kitartás nektek is!😊

2018. dec. 10. 22:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Combok közé egy plusz paplan begyűrve csodákra képes! 😊 Mindegyikkel jól aludtam/alszom a végén is, ők sem rugdostak/nak így extrán. Csak le kell venni a terhelést a pocakról.
2018. dec. 11. 00:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a 11. héttől a 38.-ig szigorúan végig kellett feküdnöm a terhességet, csak wc-re, meg egy zuhanyra kelhettem fel. Az utolsó 2 hónap volt a legnehezebb. Akkor már csak szopipárnával tudtam elhelyezkedni -néha még úgy se. Én úgy csináltam, hogy a hátamhoz tettem a szopipárnát úgy, hogy kissé előre fordultam, miközben hátul betömködtem magam alá a szopipárna szélét, a végét a térdeim behúztam, aztán mintha visszaakarnék fordulni a hátamra ráfordultam a szopipárnára addig, amíg úgy nem éreztem, hogy kényelmesen meg nem támaszt, majd előre, a hasam alá egy memóriahabos anatómiai párnát tettem. Ha elzsibbadtam, vagy a babámnak nem volt már jó, akkor átfordultam a másik oldalamra, és kezdtem mindent elölről...
2018. dec. 11. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!