Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányinger, hányás ellen...

Hányinger, hányás ellen terhes a Béres B6 a jobb, vagy a Magne B6?

Figyelt kérdés
Persze ha vannak egyéb praktikák, vagy vitaminok stb... csak szóljatok. Fel akarom magam készíteni. 6. hetes vagyok, egyelőre csak ma volt a buszon hányingerem, meg 2napja szintén buszon éhségtől. De mostantól számítok rókakomára, bár előző terhességemnél csak szagérzékeny voltam, könnyen rám jött hányinger erős illatoktól pl. autó illatosítója, cigifüst, kukaszag/szemét, parfüm, olajos kaja szaga, stb. Hányni csak 1x hánytam akkor és az is popcorn volt mozi után. :D
2008. nov. 6. 16:15
 1/5 A kérdező kommentje:
terhesEN , bocs elírtam a kérdésben
2008. nov. 6. 16:30
 2/5 anonim ***** válasza:
A simma B6-ot szed,mert az kimondottan hányingerre van,a magneB6 összetett vitamin és nem olyan erős a hányinger ellen
2008. nov. 6. 17:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát a megne B6 szerintem erre édes kevés. Legalábbis nálam nem hatott. Sokszor kell enni és keveset. A gyömbérteára esküsznek még sokan. Hát nem tudom, nekem semmi sem hatott.
2008. nov. 6. 17:37
 4/5 A kérdező kommentje:
mi az, hogy sima? Tehát mindketten a Bérest javasoljátok a magne B6 helyett?
2008. nov. 7. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Van olyan, hogy B6 vitamin és olyan, hogy MagneB6. A MagneB6 az magnézium és B6 vitamin egyben.

Hányingerre elég a sima B6 vitamin.

MagneB6-ot keményedésre szoktak ajánlani a dokik.

2008. nov. 7. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!