Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire ajánlott, nem ajánlot...

Mennyire ajánlott, nem ajánlott terhesen kávézni?

Figyelt kérdés
Eddig minden nap kávéztam, teherbeesés óta egyszer sem. Most 14 hetesen ittam egyet, nekem nagyon jót tett (alacsony a vérnyomásom), a pici viszont egész nap pörgött. Árthat a koffeinlöket, kerüljem inkább?
2018. dec. 6. 17:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon alacsony a vérnyomásom, de annyira, hogy kávé nélkül szédülök és fáj a fejem. Inkább megiszok pár naponta pár kortyot, amikor érzem, hogy rosszul vagyok, minthogy gyógyszert vegyek be. Néha-néha nem fog ártani az a kávé.
2018. dec. 6. 18:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
1-2 kávé nem fog ártani, én az eleje óta kávézom, mindegyik gyerekemnél, és semmi bajuk. Viszont kv nélkül 80/60 a vérnyomásom, és rosszul vagyok.
2018. dec. 6. 18:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
mértékkel fogyasztva nincs semmi baj a kávéval
2018. dec. 6. 19:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

1-2 kávét simán lehet

Állítólag aki iszik terhesen az szoptatás alatt is ijat nem fogja befolyásolni azt, hogy a baba alszik-e

Nem tudom egyébként, a lányomat nem zavarja, terhesség alatf is ittam 2 kávét

2018. dec. 6. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
En rendszeresen kavezom terhesseg alatt. Reggel mindig, del korul ritkabban. Bar en granulatumosat iszok es ugy csinalom hogy egy kiskanal rendes instant kave es egy kiskanal koffeinmentes instant kave. Nincs jelentosege
2018. dec. 6. 20:21
 6/7 anonim ***** válasza:

mindharom terhessegem alatt kaveztam.

majdhogynem kotelezo volt,mert a vernyomasom a reggeli bogre tejes kavem utan is csak 80/60,90/70 kozott volt.neha meg ennel is alacsonyabbat mertunk a vedononel.

szoptatas alatt is kaveztam,sohe nem zavarta a gyerekeket.

nondjuk mas sem,barmit ehettem is mindharomnal.

a nagyok mar boven sulisok,teljesen egeszsegesek.

2018. dec. 7. 05:39
 7/7 anonim ***** válasza:
52%

Reggel mindig iszom egyet, és utána később még egyet. Van, hogy délután még egy kortyot a pároméból és annyi, de nem tiltott a kávé. Alacsony a vérnyomásom, másrészt az elején 2 hónapig nem kívántam, hányásszagúnak éreztem. Alig vartam, hogy újra ihassam. Szeretem az izét.

A nagyobbal is mindig ittam, semmi baja nincs.

2018. dec. 7. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!