Tényleg nem gond, ha egyáltalán semmilyen terhességi tünetem sincs?
A 10. hétben vagyok és semmilyen tünetem nincs. Az elején volt egy kis mellfeszülésem, de az is elmúlt. Azóta tényleg semmi….se hányinger, se fáradtság, se fejfájás, és a hasam sem nőtt egy centit se.
Már voltam dokinál 3 hete, akkor mindent rendben talált. Jövő hétfőn megyek legközelebb és most elkezdtem aggódni, hogy minden rendben van-e vajon.
Köszi.
10 hetes terhesen nekem sem voltak tuneteim. Kesobb megjelent az aluszekonysag, etvagytalansag, fejfajas, hatfajas, ehsegroham, orrverzes, medence taji fajdalom, mellfeszules, elotej szivargas, osszevissza szivveres....
:D szoval ne aggodj hogy nincsenek tuneteid, mert ez nem feltetlenul jelenti azt hogy nem marad meg a baba
28hkm
Tényleg nem gond.
Én is így voltam végig.
37. hétig dolgoztam pultosként, és nem értettem, miért csodálkoznak az emberek. Jól voltam, és a hasam is: kb mintha betettem volna a pólóm alá egy focilabdát...
És még a szülés is magzatvíz elfolyással indult, semmit nem éreztem eleinte...
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat:)
Ha baj lenne, akkor azt észrevettem volna ugye? Vérzés vagy vmi csak lett volna, ha gond van....
Hétfőig próbálok nyugton maradni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!