6w 1d. Nincsenek tüneteim, semmi. Csak egy pozi tesztem van, meg hogy nem jön meg a mensi. Van ok aggodalomra?
Félek nagyon, hogy úgy járok, mint 2 éve. Akkor, 2 éve, már volt szivhang is a 7. Héten, de utána a 11. Héten már nem volt. Pedig azt mondták valszeg a 8. Hét körül elhalt sajnos, mégsem volt semmi vérzés, semmi görcs, a hőm is normális maradt... Csak olyan érzetem volt hogy úgy éreztem, hogy már nem vagyok terhes.
Akkor is, most is, a legelején, a beágyazódás után volt némi enyhe tünetem, kis megszedülés, kis hányinger, aztán semmi. Imádkozom, hogy minden okés legyen, hogy legalább egy kicsit legyek rosszul hogy megnyugodjak...
Orvoshoz még nem mentem el, mert ha még nincs szivhang akkor lehet bepanikolok, pedig lehet csak kicsit korai lenne. Meg amúgy mindent összevetve, félek tőle hogy vmi nem oké...
Vki volt már így?
Nekem a 7. hét közepén kezdődött a hányinger/hányás! De sokan olyan szerencsések hogy tünetmentesek maradnak az egész várandósság alatt!
Most biztosan minden rendben lesz, ne izgulj! Én is várnék még legalább egy hetet az orvossal!
Egész terhesség alatt semmi klasszikus tünetem nem volt
Nem hánytam, nem mentem gyakran posolmi
Nem voltak annyira kívánós időszakjaim
Nem égett a gyomrom
Nem volt jóslóm és csak a szülés előtti 2 nap vizesedtem be
Elmaradt a mensim
Ennyi
Ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!