Általában mikortól látszódik a poci, hanyadik héttöl?
Ez alkattól is függ.Ha vékony vagy, akkor már hamarabb, ha kicsit dicibb, akkor később.Volt olyan ismerősöm(távoli)hogy akkor tudtam meg terhes (volt) amikor már megszült.
De úgy kb4-5 hónaptól.
Jó egészséget nektek!
Nagyon valtozo. en magas vagyok es vekony, sot, a masodik babaval valo teherbeeseskor inkabb sovany.
Mindket terhesseg keson latszodott, ha ezen azt ertjuk, hogy idegenek mikor lattak.
Mivel lapos hasu vagyok, igy mi mar hamar lattuk, hogy lett egy kis pocakom, foleg, hogy az elso trimeszterben orult modon puffadtam, estere lufi voltam. de ez nem a baba nagysaga miatt volt. Vmikor a 15. het kornyeken mar volt pici poci, de a huszadik het korul lett csak akkora hasam, mint amekkora a legtobb nonek alapban is van.
Terhesnacira az elsovel 26 hetesen volt szukseg, a masodik babaval 22 hetesen vettem fel, de meg nem volt kenyelmes.
Hozzateszem, hogy sohasem jatszottam ra, en nem bantam, hogy nem latszik koran a terhessegem, hordtam a sajat, csinos ruhaimat ameddig csak lehetett. Mivel a derekam megmaradt es a fenekem sem nott, a hasam meg gombolyu feszes volt, igy meg 33 hetesen is van rolam olyan foto szembol, amin egy szuk egyszinu felso van rajtam, ami nem adja ki a format, igy konkretan meg picit sem tunok rajta terhesnek.
Meg egy pelda: a masodik babat csak 17 hetesen mondtuk el a szuloknek es senki, a sajat edesanyam sem sejtette, hogy babat varok, annyira nem latszott. :-)
szia!
167 cm, 53 kg ról indultam és kb a 16. héten látszódott eyg pici pocak, és úgy a 20 héttől volt egyértelmű.
Szia!
Nekem az első babám olyan 16-18 hetesen látszódott, de még nem túlságosan. Most 11 hetes vagyok, és rendesen van pocakom! Persze maradt rajtam 3 kg felesleg az előzőhöz képest, és az leginkább a pocimon! Egyébként normál testalkatú vagyok.
Minden jót! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!