Terhes lehetek? Esetleg a a verszegenysegemmel lehet a proglema?
Szedulok folyamatosan es faj a fejem. Nem azt erzem h forog velem a szoba hanem egyszeruen rossz a kozerzetem. A parommal lefekudtunk kb 10 perces volt az egyutlet orgazmusra esely sem volt megkertem h hadjuk abba ugyan is kellemetlenul ereztem magam. A menstruaciom megjott azota 2x. okt 13 ekkor fekudtunk le
okt 23 ekkor jott meg es nov 23. Tesztet nem csinaltam ugyan is nem bizom bennuk ugyan is nem 1x nem mutatott helyes eredmenyt. Nogyogyaszhoz mar kaptam idopontot de kivancsi vagyok a ti velemenyetekre is.. Az anyai megerzes bevalhat ? Ugyan is mar van egy lanyom de nala teljesen masok voltak a tunetek sokkal tobb es sokkal egyertelmubb az elso perctol kezdve. Verzes kimaradas hanyinger hanyas szedules de akkor ajulasig etvagytalansag.. Koszonom a valaszokat. Igazabol mar volt errol szo korabbi kerdesemnel de ugy ereztem nem adtam ott eleg infot.
Terhességi teszt hogy a túróba nem mutat jó eredményt?
Én egy rahedli terhességi tesztet elhasználtam nagy teherbeesési vágyamban az évek során, és mindig jó volt... mindkét terhességemet pozitívnak mutatta, az összes többi meg negatív lett, mert nem voltam terhes...Furcsállom hogy mutathat téves eredményt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!