Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor tudják megmondani a...

Mikor tudják megmondani a baba nemét 4D-s ultrahangon?

Figyelt kérdés
15 hetesen megyünk és kíváncsi vagyok, hogy tudják-e majd. Volt már akinek ilyenkor megmondták, hogy milyen nemű babát vár?
2007. dec. 3. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még kicsit korai, de ha nagyon szerencsés vagy talán megmondják, ha a baba is akarja. Én a 21. héten szeretnék menni akkor már csak lehet látni egyértelműen.
2007. dec. 3. 20:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Még nagyon kicsi, de ha fiú és megmutatja, az biztos. Egyéb esetben nem igazán lehet megtudni még. Ha vigasztal, később sem 100%.
2007. dec. 3. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én azt olvastam, a 16. héttől tudják megmondani, de szerintem egy 4Ds képen szépen látszik majd:-)

Addig forgasd, míg meg nem mutatja:)

2007. dec. 3. 20:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha már 18 hetesen a 2D-en elvileg lehet látni,akkor talán 4D-n elöbb is:)Ha kisfiú és úgy van fordulva szerintem látni fogjátok,ha kislány akkor már neccesebb.Úgy tudom a lányt nem lehet 100%-ra mindig megmondani és születnek belőle meglepik:)

Sok sikert:)

2007. dec. 3. 21:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne éld bele magad még akkor sem ha mondanak valamit. Nekem 2D-n 19 hetesen azt mondák fiú, 22 hetesen 3D-n meg, hogy lány. Mostmár ott tartunk a párommal, hogy nem hiszünk el semmit a biztos amikor megszületik.Pedig mi is annyira szerettük volna tudni és így jártunk.
2007. dec. 4. 06:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én 15-16 hetesen voltam (mindegyik gép mást mond:( ) 4d-n, a doktornő 4x elmondta, hogy lány.

Apa beleélte magát, mondtam neki inkább ne-nehogy később csalódás legyen.

Ha csak a neme meg a mozi élmény miatt mentek-még inkább várjatok.

Én a dokim miatt mentem, mert rám ijesztett....

Sok sikert:)

2007. dec. 4. 10:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szégyenlősen fekszik, tehát pont "beterpeszt" akkor már a 12. héten egyértelmű a 4D-s UH-val. De arra nagyon kicsi az esély, hogy éppen kedve van mutogatni.

Viszont nekem mind a három gyereknél már egyértelműen mondta az orvos a 18.-heti UHn, pedig csak a 2D-s kötelező szűrő vizsgálat volt.

2007. dec. 4. 10:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem 16 hetesen megmondták, hogy fiú lesz ! Most vagyok 30 hetes és még mindíg fiú :-)) Egyéni vélemény, hogy lányból könnyebben lesz fiú a végére mint fiúból lány! :-)))
2007. dec. 8. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!