Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt kialakult...

Terhesség alatt kialakult "átmeneti" nyelőcsőrendellenesség ellen, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
19 hetes kismama vagyok, és ma voltam fül-orr-gégészeten.Olyan érzésem van, mintha meg akarnának fojtani,meg öklendeznem kell, de hányingerem nincs!!Borzalmas! Azt mondták,nyelőcső rendellenességem van, ami szorongás miatt alakult ki!Mit lehet tenni ez ellen?Azon kívül hogy "ne szorongjak"?Köszönöm előre is!
2007. dec. 3. 20:01
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp az okát kell megszüntetni, tehát tényleg ne szorongj. Ez nem megy parancsra, úgyhogy szerintem keress hozzáérő segítséget, pszichológust vagy terheseknek szóló tanfolyamot, csoportot. A terhesség tényleg szó szerint terhet ró a szervezetre, beleértve a pszichét is. Valószínű olyan mélyen szorongsz a felelősségtől vagy félsz a kihívástól, hogy magadtól nem tudsz megbírkózni vele. nem szégyen! Sok sikert és boldog babavárást!
2007. dec. 3. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!