Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól kell orvoshoz forduln...

Moncsy21 kérdése:

Mikortól kell orvoshoz fordulni a terhességi hányással? 14hkm

Figyelt kérdés

Alapvetően elég tünetmentes vagyok, leszámítva hogy napi szinten émelygek, de már megszoktam. Ma viszont 3x is hánytam semmi nem marad meg bennem és nem érzem jól magam. Most ittam 2 korty vizet de mintha az is vissza akarna jönni. ( az egyik hányásba mintha minimális vér is lett volna de au lehet csak az erőlködéstől/nem hánytatom magam!/)Tudom hogy a terhesség alatti hányás normális de így nem fenyeget a kiszáradás?

Köszönöm a segítséget.

2018. nov. 28. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Ez nem terhességi hányás szerintem hanem egy norál virus fertözés...

Nekem is volt ilyen terhesség esetén még jobban figyelni kell, hogy ne száradjál ki. Èn egyszerüen azt csináltam, hogy 5 percenként ittam 1 kortyot. Nem érdekelt, hogy kihánytam akkor is ittam, de csak 1 kortyot, de minden 5 percbebn. Volt, hogy 30 percenként hánytam, de azért az a 30 perc alatt 6 korty vízböl sok fel tud szívodni...

AZtán egy nap után már 2 órát is bent maradt, majd megszünt a hányás...

2018. nov. 28. 13:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Most ugye csak viccelsz?! Ez nem vészes terhességi hányás. Én a 6-ik héttől hánytam a 36.-ig, minimum napi 3-szor, de sokszor a napi 10 is megvolt, ezzel is csak a 29. héten kerültem kórházba. Szóval nyugi, ha pár napig eltart, akkor írass fel savlekötöt és cerucal-t.
2018. nov. 28. 14:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Kedves második és a csapvíz is kijött belőled? Mert én jelenleg ott tartok hogy semmi nem marad benn a víz sem
2018. nov. 28. 14:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akár terhességi hányás, akár vírus ilyenkor mikor már a víz se marad meg azonnal orvos! Nekem is így volt és a doki mondta hogy kismamáknak sokkal veszélyesebb a kiszáradás.
2018. nov. 28. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt terhességi vészes hanyasom. 6. héttől 18. hétig, mindent, a vizet is, sőt reggelente amikor ugye semmi nem volt még bennem akkor epét hánytam (szép savas ízű sárgás zöldes cucc). 10. hét körül voltam sima ultrahangon, ahol a dokinak említettem a hányást, és felküldött infúzióra, mert ki voltam száradva. Figyeld a nyelvedet azon látszik mennyire vagy kiszaradva. Viszont ha egy nap 3x hanytal az meg nem jelenti hogy neked vészes hanyasod van, az hosszabb ideig tart. És a kiszáradás is, nálam 4 hét múlva mutatta komolyabb jeleit, meg amúgy ezalatt a négy hét alatt fogytam 5 kilót. Ez a terhességi vészes hányás.
2018. nov. 28. 17:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy a víz is kijött. Nézd ha holnap sem marad meg benned egy csepp víz sem, akkor menj be az ügyeletre, én több hét alatt száradtam ki anno, de nyílván valamennyi folyadékot be tudtam juttatni, pl. minden hányás után igyekeztem inni.
2018. nov. 28. 17:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Kórházba kerültem terhességi vészes hányással mivel este 9re 13nal tartottam..infúziót kapok
2018. nov. 29. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!