Mikor teszteljek?
Figyelt kérdés
Múlt hónapban október 25 én jelentkezett először és körülbelül öt napig tartott. A párommal együtt voltunk amikor magas volt az esélye a teherbeesésnek azaz november 10 és 12... Legalábbis a naptáram szerint ezek voltak a magas napok. Most november 25 ére vártam de nem jött meg tudom hogy még csak két napot késik de Szerintetek mikor érdemes tesztelni? Vagy még megjön?.. tünetek vannak de inkább nem beszélem magamba a szagokat erősebben érzem és a mellfeszülés2018. nov. 26. 19:46
22/24 A kérdező kommentje:
Tegnapi teszt negatív, tegnap este fajdogalt a hasam,de menzesz sehol:)
2018. nov. 28. 18:41
23/24 anonim válasza:
Addig van remèny! Szurkolok!!!
24/24 A kérdező kommentje:
Nemtudom, hogy meddig várjak azzal megjön e? Ma sincs semmi.. Lehet újra tesztelni kéne? Ötlet?
2018. nov. 29. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!