Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17.hetben vagyok. 2-szer...

17.hetben vagyok. 2-szer voltam dokinäl. Amikor kiderült hogy terhes vagyok 8. het, es a 13. heten tarkoredö vizsgälaton. Legközelebb a 21. heten kell mennem! Nem furcsa hogy semmi mäst nem vizsgält meg, vagy ez normälis ha minden rendben van?

Figyelt kérdés
2008. nov. 6. 09:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Igazából neki most nincs más dolga ha minden normális,bár nálunk a 13. héten csinálták meg a rákszűrést is,és kenetet is vett,hogy van-e baci a hüvelyben.Erre viszont a védőnőtől kaptam beutalót.
2008. nov. 6. 09:59
 2/6 anonim ***** válasza:
én 7 hetesen voltam elösször, 12 hetesen nyaki redőn,és most genetikai uh-n a18 héten. nálunk ez kötelező 18-19 héten afp-vel együtt kell menni.( magánra elmentem a 16 héten mert fájt a hasam) most a következő uh ideje a 28-32 hét, én is furcsálom de eddig uh-n kivül még nem volt más vizsgálatom.de ezek szerint ez normális ha nincs probléma, gondolom.
2008. nov. 6. 10:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Még az AFP vizsgálat van a 16.héten! Szerintem arra a védőnő fog neked beutalót adni! Azzal az eredménnyel mész a következő orvosi vizsgálatra + ultrahangra!

Ha nincs panasz, akkor nem vizsgálgatnak állandóan, akkor csak ennyi! Örülj neki!

Jó babavárást!

2008. nov. 6. 10:25
 4/6 anonim ***** válasza:
A 18.héten kell menned az AFP eredménnyel.Beszélj a védőnőddel!Akkor is csinálnak egy uh-t.
2008. nov. 6. 10:39
 5/6 anonim ***** válasza:

magyarorszagon laksz? ha igen, akkor a 16. het korul kellene még egy AFP vizsgalat (amit mint sokszor kitargyaltunk itt semmit se er, de szelsoseges esetek felismerésére talan jo)

18-20. hét korul a genetikai ultrahang (valszeg neked a 21.-re csuszott), es majd 24. hét körül kell terheléses cukorra menni.

ha bizol az orvosodba, ne aggodj. ha nem bizol, akkor még most keress masikat, mert nagyon fontos, hogy olyan orvos kiserjen vegig, akiben bizol!

2008. nov. 6. 12:01
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a gyors välaszokat!

u.i. ausztriäban elek!

2008. nov. 6. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!