17.hetben vagyok. 2-szer voltam dokinäl. Amikor kiderült hogy terhes vagyok 8. het, es a 13. heten tarkoredö vizsgälaton. Legközelebb a 21. heten kell mennem! Nem furcsa hogy semmi mäst nem vizsgält meg, vagy ez normälis ha minden rendben van?
Még az AFP vizsgálat van a 16.héten! Szerintem arra a védőnő fog neked beutalót adni! Azzal az eredménnyel mész a következő orvosi vizsgálatra + ultrahangra!
Ha nincs panasz, akkor nem vizsgálgatnak állandóan, akkor csak ennyi! Örülj neki!
Jó babavárást!
magyarorszagon laksz? ha igen, akkor a 16. het korul kellene még egy AFP vizsgalat (amit mint sokszor kitargyaltunk itt semmit se er, de szelsoseges esetek felismerésére talan jo)
18-20. hét korul a genetikai ultrahang (valszeg neked a 21.-re csuszott), es majd 24. hét körül kell terheléses cukorra menni.
ha bizol az orvosodba, ne aggodj. ha nem bizol, akkor még most keress masikat, mert nagyon fontos, hogy olyan orvos kiserjen vegig, akiben bizol!
Köszönöm mindenkinek a gyors välaszokat!
u.i. ausztriäban elek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!