Mai világban létetik hogy vkinek az uh szerint végig fiút mondanak biztosra és mégis lánya születik vagy terhesség vége felé kiderül h mégis lány?
Figyelt kérdés
Nem 20évvel ezelöttre gondolok.Nekem a 19héten 100%fiút mondanak mutatták is a fütyköst,ez már nem.fog változni ugye??nem nézhetik be annyira h kislány legyen.igaz 4D-t nem csináltak2018. nov. 17. 16:23
11/17 anonim válasza:
Rokonoméknak végig fiút mondtak, minden kék, szuperhősös, aztán haza meg kislányt vittek. Ez márciusban volt, szóval elég friss az élmény.
12/17 anonim válasza:
Nekem forditva, lanyt mondtak es van egy fiam. (1eves, szoval friss sztori) Szerintem jo fius anyanak lenni, de bevallom oszinten titkon en is remelem, h lesz egyszer egy kislanyom is, foleg ezek utan, de ha nem hat nem
13/17 anonim válasza:
El fog múlni.
Tudom mit érzel.
Nekem négy lányom van, és a másodiktól kezdve vágytam egy kisfiúra.
De nem lesz.
El kell gyászolni a "veszteséget", aztán örülni kell a nyereségnek.
Nincs az a fiú, amelyikre bármelyiket lecserélném!
Amúgy mi nem vittünk fiú nevez csak az elsőnél.
100%-ra lányt mondott a szonográfus a 18. héten, kettőnél már a 12-en erre tippeltek.
14/17 anonim válasza:
2008ban mikor a fiam született volt egy nő,kékben volt a babája,de lány volt,azt mondta végig fiut mondtak neki
15/17 anonim válasza:
Uh 13as.azta. 4lany? Gratulalok! Nalatok aztan lehetnek szupercsajos estek. Amugy lanyos lanyok?
16/17 anonim válasza:
Hehe. Csak szupercsajos esték vannak! ☺
17/17 anonim válasza:
Egy barátnőmnek tavaly született a kislánya. Végig fiút mondtak nekik. Volt ám meglepetés 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!