Normális ez a puffadás? 11 hetes kismama vagyok és ugy nézek mint mint aki 4-5 honapos! Mikor fog lemenni ez a pufaddás?
Figyelt kérdés
2008. nov. 5. 21:13
1/6 A kérdező kommentje:
Már nem jönnek rám a nadrágjaim és kismama nadrágot kell vennem!
2008. nov. 5. 21:30
2/6 anonim válasza:
szia. nekem már a 9héttől olyan mintha 4-5 hónapos lennék.sokan kérdezték már akkor is hogy hányhetem van még hátra.Most meg azt kérdezik hogy még nem szültem meg? Nekem nem ment le a puffadás.sőt! egyre nagyobb lett,de ma már pocakom van nem puffadás. gratula a babához
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:D!
Boldog babavárást!
2008. nov. 5. 21:51
4/6 anonim válasza:
Nekem is már az első hetekben akkora hasam volt a puffadástól, hogy még a férjem is elképedt. Aztán elkezdett nőni a poci, és már nem volt egyértelmű, hogy mekkora rész a baba, és mekkora a puffadás... még most is előfordul szerintem, amikor nehezebben kapok levegőt, és feszül a hasam.
26 hetes kismama
5/6 anonim válasza:
Én is így voltam, de én inkább csak estefelé puffadtam. Addig tartott, míg nem kezdett el úgy nőni a hasam, hogy kívülállók is látták, hogy terhes vagyok. Ez kb. a 18-ik héten volt.
Boldog babavárást!
Egy 25 hetes kismama.
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!