Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A pécsi nőgyógyászról, Dr...

A pécsi nőgyógyászról, Dr Michelisz-ről (SZTK rendelő) mit kell tudni? Járt nála valaki terhesen úgy hogy körzetileg hozzá tartozott?

Figyelt kérdés
2008. nov. 5. 17:20
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

A feleségem nemrég volt nála terhesség megállapítása miatt és a vizsgálat után alig vártam, hogy találkozzunk, hogy közölje az orvos által megerősített jó hírt de pityeregve fogadott merthogy egy bunkó lekezelő orvosnál volt és a vizsgálat nagyon fajt neki. Szólt, de rá sem hederített. Na ez az "orvos" volt Michelisz.

Én csak azt nem értem, hogy az ilyen ember minek megy orvosnak. Sajnálom, hogy pont nem tudtam elmenni a feleségemmel aznap az orvoshoz....

2014. máj. 27. 09:15
 12/14 anonim válasza:
100%
Én nem engedném praktizálni. Az előttem szólóknak minden szavát elhiszem. Egyszer mentem hozzá, fájt a mellem és mintha csomó is lett volna benne. Akkor még diák voltam, ő miután megvizsgált annyit mondott, hogy nincs semmi bajom, ne így akarjak lógni a suliból. Barátnőm aki babát várt és hozzá ment vizsgálatra, őt le akarta beszélni a gyerekről. Kikérdezte az anyagi helyzetét és annyit mondott nek: inkább vetesse el. Kerülje mindenki.
2014. máj. 27. 15:14
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltam már épp fiatal, mikor először nőgyógyászhoz mentem. Nem volt semmi panaszom, csak gondoltam, "illene" már megmutatni magam. Ugyanez, amit előttem is írtak, az asszisztensre nézett, miközben hozzám beszélt, vissza kellett kérdeznem, hogy nekem szól e a kérdés. És amilyen bunkón megkérdezte, hogy "de ugye nem szűz már?"... Nem ajánlom senkinek.
2014. jún. 1. 15:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Olyan fura, hogy ezt a sok rosszat olvasom róla. Én pedig kimondottan kedvelem. Mindig jó fej volt, semmi kertelés, és sose volt bunkó. 2 éve járok hozzá.
2014. júl. 7. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!