Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szetintetek is pozitív a...

Szetintetek is pozitív a teszt? A 3ból 1 negatívnak tűnik. Dokihoz mikot kell menni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

29éves vagyok, rendszertelen menstruációval. Mindig is ödszevissza volt a ciklusom, járok orvoshoz, a labor szerint peteérésemnek a jelét se látta nagyon sokáig. Most kaptam clostibegyt kúrát, nem direkt a baba miatt, hanem a peteérés serkentésére, hogy lássuk képes e a szervezetem rá.

Volt néhány alkalom, amikor nem védekeztünk párommal. A ciklusaim általában 38naposak. Már kb 2 hete fájt a cicim, nyilal a hasam. Valahogy máshogy fájt, mint eddig. Ezért vasárnap reggel csináltam tesztet. Első ránézésre negatív volt, de miután megszáradt, lehetett látni egy gyenge rózsaszín csíkot.

Ma reggel megismételtem a dolgot. Csatolok egy képet. A középső 10es erősségű, a 2 szélső 25ös erősségű teszt.

Jol látom, hogy ez full pozitív? De az egyik 25ösön nagyon nagyon halvány csak a csík :/

Most nem tudom mi van.

Fel voltam rá készülve, hogy lehez soha vagy csak nagyon nehezen lesz baba. Erre tessék :)

Most meg azon izgulok, hogy ne legyen méhen kívüli.

Holnap lennék a 38.napon...tehát holnap kellene megjönnie.

Orvoshoz mikor menjek? Várjak még vele?

Köszi a válaszokat :)

2018. nov. 7. 09:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%
Elegge az! Kiuti majdnem az ember szemet
2018. nov. 7. 11:44
 12/17 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem várj még 1-2 hetet, az orvos még csak terhességre utaló jeleket láthat...ami végülis menstruáció előtt is van!

a laborvizsgálatoknál progeszteron hiányt is kimutattak? Ha igen, akkor a héten keresd fel a dokit, de ha nem akkor ráérsz szerintem

2018. nov. 7. 11:57
 13/17 A kérdező kommentje:
Júniusban voltam utoljára vérvételen. Akkor annyira alacsony volt a progeszteronszint (az is clostibegyt-es hónap volt), hogy nem tudta a labor kimutatni. Aztán elkezdtem edzeni, fogytam 7kgot, 3 honapig kaptam felváltva ösztrogént és progeszteront. Majd most jött megint a clostibegyt kúra. Mindig volt, minden ciklusban pecsételős vérzésem. De ebben a ciklusban semmi. Ez tűnt fel elsőnek. Pénteken rendel a doki, szerintem meglátogatom. :) köszi a válaszokat
2018. nov. 7. 12:31
 14/17 A kérdező kommentje:

Tegnap voltam dokinál. Elvileg 6 hetesek vagyunk :) megultrahangozott. Azt mondta, hogy petezsákszerű képletet lát a méhüregben. De nagyon kicsi még. Várjunk még 2 hetet a következő uh-ra. clostys baba, de nekem sose volt középidős peteérésem, ezért valószínű később fogant.

Viszont rettenesetes fáj a derekam...majd le szakad. De nem ugy, mint mielőtt megjön, hanem mintha becsípődne. Mintha szúrkálnák. Ez normális? Vagy bajt jelent?

2018. nov. 15. 11:25
 15/17 anonim ***** válasza:
amig nincs vérzés csak szokásos terhes tünetek addig nincs baj.
2018. nov. 15. 12:23
 16/17 A kérdező kommentje:
Ma is voltam UH-on. A doki egy szabályos 16x10mm-es petezsákot látott, de azt mondta, tuti, hogy későbbi baba. Szikhólyagot még nem látott, de véleménye szerint ez normális, mert még nagyon picike. 2 hét múlva vissza kell menni ismét. Remélem minden rendben lesz. :)
2018. nov. 22. 16:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Tudom régi de mi történt azóta kérdező? Babazol?:)
2021. márc. 9. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!