Szetintetek is pozitív a teszt? A 3ból 1 negatívnak tűnik. Dokihoz mikot kell menni?
Sziasztok!
29éves vagyok, rendszertelen menstruációval. Mindig is ödszevissza volt a ciklusom, járok orvoshoz, a labor szerint peteérésemnek a jelét se látta nagyon sokáig. Most kaptam clostibegyt kúrát, nem direkt a baba miatt, hanem a peteérés serkentésére, hogy lássuk képes e a szervezetem rá.
Volt néhány alkalom, amikor nem védekeztünk párommal. A ciklusaim általában 38naposak. Már kb 2 hete fájt a cicim, nyilal a hasam. Valahogy máshogy fájt, mint eddig. Ezért vasárnap reggel csináltam tesztet. Első ránézésre negatív volt, de miután megszáradt, lehetett látni egy gyenge rózsaszín csíkot.
Ma reggel megismételtem a dolgot. Csatolok egy képet. A középső 10es erősségű, a 2 szélső 25ös erősségű teszt.
Jol látom, hogy ez full pozitív? De az egyik 25ösön nagyon nagyon halvány csak a csík :/
Most nem tudom mi van.
Fel voltam rá készülve, hogy lehez soha vagy csak nagyon nehezen lesz baba. Erre tessék :)
Most meg azon izgulok, hogy ne legyen méhen kívüli.
Holnap lennék a 38.napon...tehát holnap kellene megjönnie.
Orvoshoz mikor menjek? Várjak még vele?
Köszi a válaszokat :)
Szerintem várj még 1-2 hetet, az orvos még csak terhességre utaló jeleket láthat...ami végülis menstruáció előtt is van!
a laborvizsgálatoknál progeszteron hiányt is kimutattak? Ha igen, akkor a héten keresd fel a dokit, de ha nem akkor ráérsz szerintem
Tegnap voltam dokinál. Elvileg 6 hetesek vagyunk :) megultrahangozott. Azt mondta, hogy petezsákszerű képletet lát a méhüregben. De nagyon kicsi még. Várjunk még 2 hetet a következő uh-ra. clostys baba, de nekem sose volt középidős peteérésem, ezért valószínű később fogant.
Viszont rettenesetes fáj a derekam...majd le szakad. De nem ugy, mint mielőtt megjön, hanem mintha becsípődne. Mintha szúrkálnák. Ez normális? Vagy bajt jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!