Mitől fájnak ennyire a rúgások? Feltünően fájdalmas minden megmozdulása a babámnak 29 hetes km
szia kedves kismami:)
akkor mi lesz még ezután?biztosan úgy helyezkedik hogy vmilyen ideget rúg meg vagy éppen kis bokszoló lesz vagy balerina :)
ne aggódj nem baj ha aktív! inkább mozogjon mint hogy ne.
az én kislányom is ezt csinálta folyton semmi baj!
minden jót
Nálunk is ez megy. Van, hogy kifejezetten erősen fáj, hirtelen és durván mozog akár órákon át. Ez van :)
Első babám is hasonló volt a pocakban és egy nagyon élénk, örökmozgó gyerek lett, úgyhogy kösd föl a gatyeszt, én is azt teszem :D
Szia!
Én 26+5 napos vagyok és nekem is fájdalmas amikor rúg, vagy kinyomja magát, a magzatvízem kevesebb és a placenta is a hátsó falon van,ez is befolyásolja mennyire érzem.Nem tudom a végéig mi lesz még de inkább nem is gondolkodom rajta.Valahogy ki kell birni,majd a végén kérpotol érte téged is a baba.Boldog babavárást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!