38mm-es petezsák normális?
Figyelt kérdés
Szeptember 25-én volt az utolsó mensim, mavoltam orvosnál, tudtam hogy korai, telefonon szerettem volna novemberre időpontot kérni de behivott bittos ami buztos, mert volt már vetélésem. 38mm-es petezsákot látott, nem mondott semmit csak h egy hét múlva kontroll. Szerintetek ez jó? Van hasonló tapasztalatotok?2018. okt. 31. 12:45
11/15 anonim válasza:
Nekem is 8 mm-es volt 5+3 hetesen.
Lehet buta kérdés: az egypetéjű ikrek esetében nem lehet hogy nagyobb a petezsák? Elvégre 2 embrió fejlődik benne.
12/15 anonim válasza:
38 mm az 3,8cm
Elég nagy
Nekem 5+6hetsen volt 9mm.. Tehát egy centi se!
Lehet h valamit felrenezted vagy félre diktált/írt stb.
De ha ekkora lenne szólt volna Elvileg, hogy baj van. Nem szól minden doki. Van aki vár, hátha..
13/15 anonim válasza:
Szia! Mi történt azóta? Minden rendben?
14/15 A kérdező kommentje:
Igen, azóta már dobog a kis szíve is, nagyon örülünk, ő a mi szicárványbabánk
2018. nov. 15. 14:07
15/15 anonim válasza:
Akkor elirhatta vagy ilyesmi.. Gratulálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!