Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt munkát keresek...

Terhesség alatt munkát keresek köteles vagyok szólni a terhességemről?

Figyelt kérdés
Úgy alakult a helyzet hogy munkanélkülin vagyok de már sajnos onnan sem kapok semmien támogatást. Mivel csak gyest+családit fogok kapni nagyon szeretnék elmenni dolgozni. Egy pizzériába találtam melót ha minden jól jön össze. Csak rendeléseket kell felvennem. Viszont van ott egy ismerősöm aki tudja hogy várandós vagyok. Elég nagy pletykafészek. Nem tudom mit csináljak? Szóljak a munkaadónak hogy kismama vagyok vagy halgassam el hátha nem derül ki?
2018. okt. 28. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem szólsz róla, akkor számíts rá, hogy kivágnak onnan próbaidő alatt, amint először megnyekkensz, hogy szédülsz/gyenge vagy/hányni mész. A sunyiskodást szemétkedéssel szokás díjazni.
2018. okt. 28. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel étterem, ezért gyanítom, hogy kell orvosi alkalmassági, aminek részét képezi a tüdőszűrő. Ha nincs egy éven belüli friss eredményed, akkor nem fogok tudni eltitkolni, mivel terhesség alatt azt tilos csintatni.
2018. okt. 28. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:
95%
*csináltatni
2018. okt. 28. 20:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor mindenkepp szolnom kellene. Az a baj igy biztosan nem fogok kelleni.
2018. okt. 28. 20:33
 5/6 anonim ***** válasza:
90%

Ez egy elég kényes kérdés, mivel a tüdőszűrés a röntgensugárzás miatt veszélyes a babára nézve. Egyébként én is munkanélkülin vagyok, viszont nem sértésből csak kíváncsiságból megkérdeznélek. Hogy hogy eddig nem sikerült állást találnod? Mikor bent voltam papírokat intézni a hivatalban rengeteg hirdetés ki volt tűzve a falra és ha jogosult voltál a járandóságra akkor külön internetea oldalon is tudtál böngészni.

Tényleg nem sértésnek szánom a kérdést vagy támadásnak.

2018. okt. 28. 21:26
 6/6 anonim ***** válasza:
97%
Az utolsó válaszoló vagyok. Nem értem miért lettem lepontozva hisz nem bunkóságból tettem fel a kérdésemet, csak nem értem. A pizzériai állás is betanított munka és abból rengeteg van kint ezekben a hivatalokban pont emiatt nem értem hogyan nem sikerült még állást találni hisz sokkal egyszerűbb lenne a helyzet hamár 1-2 hónapja próbaidőt töltenél.
2018. okt. 28. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!