Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hanyadik terhességi hétig...

Ki hanyadik terhességi hétig aludt a hasán?

Figyelt kérdés
2018. okt. 26. 10:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia ! Èn konkrétan hason aludni nem aludtam soha , viszont szerettem hason fekve tvzni olvasni , kb a 12hét óta már nem fekszem hason , mert borzasztó kényelmetlen nyomó feszülő érzés jelentkezett nálam olyankor
2018. okt. 26. 12:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Én viszonylag sokáig,azt hiszem kb a 24. hétig. Ezt ne úgy képzeld el, hogy teljesen hason, hanem felhúzott lábbal esetleg párnával alátámasztva.

Nem volt nagy hasam és éjjel alvás közben nem igazán tudtam kontrollálni, hogy merre fordulok.

2018. okt. 26. 13:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem már a 8.-on se ment, pedig pici hasam volt akkor.
2018. okt. 29. 02:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Totál hason kb. 18. hétig. Én világ életemben hason alvós voltam és nem tudok jót pihenni nem hason fekve, így még kb. a 28.hétig felhúzott lábbal, kipárnázva aludtam. De már ez sem megy, maradt az okdalfekvés 3 párnával kitámasztva....

Üdv.:

35 hkm

2018. nov. 29. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!