Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Összefüggésben van a terhesség...

Összefüggésben van a terhességgel az, hogy 2-3 hete (36 hetes vagyok) horkolok éjszakánként?

Figyelt kérdés
Soha nem volt korábban ilyen problémám, most a párom jelezte. Ugye elmúlik a terhességgel? Más is küszködik ezzel?
2008. nov. 5. 10:18
 1/10 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem nem! :D

De addig jó amíg te horkolsz és tudsz aludni.:D

2008. nov. 5. 10:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is összefüggésben lehet, mert én is azóta horkolok, mióta babás vagyok. Egyrészt sokat fekszem félig háton - félig ülve, ami kedvez a horkolásnak, másrészt nyomja a tüdőmet a baba, és alig kapok néha levegőt.

Már úgy várom a hasonalvást :) :)

Kitartás, üdv, 35 hetes km.

2008. nov. 5. 10:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
:))))38 hetes vagyok, és a zuram ezzel frocliz hetek óta, hogy ő nem tud éjjel aludni, mert horkolok, mint egy részeg matróz.Előtte max kicsit hangosabban szuszogtam.Én is abban bízom, hogy elmúlik majd.
2008. nov. 5. 10:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem is összefüggésben van, mert én soha nem horkoltam, de most a párom jelezte hogy nem igazán tud tőlem elaludni! :)

36hetes vagyok és nekem is csak egy pár hete jelentkezett főleg azóta amióta nehezebben veszem a levegőt is!

Remélem elmúlik majd a terhesség után!

Addig meg csak nyugodtan horkoljunk, mert szerintem a párunk így is többet alszik mint mi! :)

2008. nov. 5. 10:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Biztos vagyok benne, hogy van összefüggés. Én 33 hetes pocakos vagyok, és én is 1-2 hete hallottam a páromtól először, hogy horkolok. Pedig előtte soha. Kb akkor kezdődött az is, hogy alig tudok elaludni.
2008. nov. 5. 10:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is van, sőt én még valami "vinnyogó" hangot is adok ki a férjem szerint. :) Sajnálom is szegényt.
2008. nov. 5. 10:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy van összefüggés. Nővérem férje is panaszkodott a terhessége vége felé. Nála gond nélkül elmúlt szülés után.
2008. nov. 5. 11:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen, összefüggésben van, én sem horkoltam soha, most meg igen.-)

Más kismamáktól is hallottam. Utána biztos elmúlik. Szerintem a súlytöbblet, és a baba súlya okozza.

2008. nov. 5. 12:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen. Én is horkoltam az utolsó hetekben, nyugodj meg szülés után elmúlik. :D
2008. nov. 5. 15:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megnyugtató, hogy van remény a szülés után a zajtalan alvásra.:)
2008. nov. 5. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!