Miért nem hagyja hogy segítsek neki? Már azt sem hagyja hogy megöleljem amióta beteg. Mi baja? Már nem ertem őt.
Terhes a feleségem de beteg lett és azóta nagyon bunkó.
Akartam segíteni neki ma főzni meg takarítani de elkezdett kiabálni hogy ne segítsek mert megtudja ő is csinálni.. Meg akartam ölelni ellököt hogy ne..
Miért neki való segítség az, ha a közös lakásotokat takarítod? Mindkettőtök egyformán felel a rendért munka ide vagy oda. Lehetséges hogy nem vette volna rossz néven ha nem csak ilyen esetekben csinálod hanem alapból is, mert akkor nem azt juttatja eszébe hogy már arra se képes amit eddig bírt, hanem fel se tűnne neki hogy épp te csinálod.
Ha beteg biztosan sokkal frusztráltabb, de a terhesség alapból sokat ki tud venni egy nőből. Szerintem szeretgesd, ápolgasd és éreztesd vele hogy ez csak átmeneti állapot és minden rendben lesz.
Szerintem ne vedd fel most ezt , ha alapvetően jo a kapcsolatok es csak most ilyen akkor ez biztos az állapota és a betegsége miatt van.
Próbálj meg neki apró dolgokkal kedveskedni , s biztos jobban lesz hamar
Szia!
Lehet, hogy dühíti, hogy kicsit kevesebbet bir így. Legyél türelmes vele, most ingáznak a hormonjai. Majd elmúlik ez az időszak is.
Eloszor is tisztazuk ezt a bunko reszet a tortenetnek. Ferfi vagy, de ezzel nincs is semmi problema hogy nem erted meg hogy most miert ilyen, de ne itelkezz es ird le a feleseged! Fogalmad sincs, hogy milyen pokolian rossz erzes annak a terhes nonek is ilyenkor. Te azt mondod hogy mekkora bunko, kozben szerencsetlen ossze van zuhanva es frusztralt. Szornyu erzes amikor te sem erted magad es miert viselkedsz ugy ahogy. Nem tudod sokszor kontrollalni magad, a hormonok sok esetben teljesen kikeszitik a terhes noket.
En is szornyu voltam sokszor, de a ferjem helytallt, mert tudta hogy ezt csak a hormonok valltjak ki belolem. Tok hulyesegert leorditottam a fejet, aztan meg ahogy lecsillapodtam elkezdtem sirni hogy nem ertem ezt az egeszet. Akkor meg rogton ugrott hogy ne sirjak, ne zaklasam fel magam mert nincs semmi baj. Egesznap tudtam volna sirni es duhongeni. Olyan feszultseg volt bennem hogy szo szerint azt hittem felrobbanok.
Amikor mentunk a nogyogyaszhoz, a doki megkerdezte a ferjem, hogy hogyan viseljuk a terhesseget. Azt mondta ha lassan nem nyugszom meg en es a hormonjaim, ordoguzot kell hivjon hozzam. Ugy nevetunk mind a harman, hogy a varoteremben szerintem nem tudtak mi tortenik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!