Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális hogy 25 hetesen...

Normális hogy 25 hetesen keményedik a hasam?

Figyelt kérdés
Főleg éjjel ébredek arra, hogy olyan mintha az izom összehúzódna és egy kemény kis gömb lesz a pocakom pár másodpercig. Nem tart sokáig az egész, mégis nagyon ijesztő. Szedek Magne B6-ot folyamatosan mióta teherbe estem.
2008. nov. 5. 08:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Jelezd az orvosnak ha úgy érzed többször lenne mint eddig,minimális lehet az nem baj,hisz tágul a méh, de ha sűrűsödik akkor szólj neki,és sok pihenés ,no izgalom!Engem a szextől is eltíltott ezért szval inkább beszéld mega dokiddal.
2008. nov. 5. 08:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt két hete. Akkor 30 hetes voltam. Szinte folyamatosan be voltam keményedve egész nap. Bármennyi magnéziumot szedtem, bármennyit pihentem, nem múlt el. Aztán mostanra teljesen megszűnt. Szerintem nagyot nőtt a babám.
2008. nov. 5. 08:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Pihenj sokat és nem szabad simogatni, attól is keményedik, mert előidézi az összehúzódásokat!

Fogni szabad, de simogatni csak 37. után! Nekem is megtiltották és tényleg kevesebbet keményedett! Beszélgessetek vele sokat:) Josló fájások már lehetnek ebben az időben, nekem is volt. Ez természetes, készülődik a szervezet! Ne ijedj meg!

Pihenj sokat, ne eröltetsd meg magad. Kitartás, boldog babavárást!

7 hetes anyuka

2008. nov. 5. 10:27
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem kb a 20ik hétöl keményedik,szedem a 3*1magne b6,meg pihenek
2008. nov. 5. 15:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Én már 17 héttől keményedek, most vagyok 22 hetes. Én Magnesii Citricit szedek 1-1-2 naponta, de így is keményedek.
2008. nov. 5. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!