7 hetesen mit fognak látni az uh-n? Ilyenkor még hüvelyi uh-t csinálnak, vagy már hasit?
Figyelt kérdés
a tapasztalataitokra lennék kiváncsi :)2018. okt. 18. 20:02
1/12 anonim válasza:
Nekem első két babámnál már volt szívhang és embrió, most a harmadiknál csak embriócsomó és sejthető szívcsőpulzálás, ő kisebb egy héttel az uh szerint.
2/12 anonim válasza:
Én 6 hetesen mentem először, akkor hüvelyi uh volt és csak egy apró ovális formát láttunk csak. Legközelebb 8 héten mentem, szintén hüvelyi uh és akkor látta először a szivhangot a doki.
3/12 anonim válasza:
8. hét elején hasi UH, baba egész formás, szívhang erős. Mindkettővel így volt. 😊
4/12 A kérdező kommentje:
mitől függ, hogy hüvelyit vagy hasit csinálnak?
2018. okt. 18. 21:17
5/12 anonim válasza:
12. hétig ált. hüvelyit csinálnak, mert azzal sokkal jobban látszik. De ha a 7 hetes terhesség valóban 7 hetes, és nem vagy kövér, akkor hasival is lehet látni.
6/12 A kérdező kommentje:
és mennyire kellemetlen érzés a hüvelyi uh?
2018. okt. 18. 21:37
7/12 anonim válasza:
elsővel sose csinált az orvos hüvelyi uh..8.héten mentem először(bár a magánrendelőjében nem is volt akkor még, csak hasi)
másodikkal 7.héten voltam..hüvely uh csinált(lett a rendelőjébe ilyen is sajnos :/) nekem kellemetlen volt lelkileg is és fizikálisan is, és másnap barnázgattam is miatta...nagyon reménykedtem,hogy ha legközelebb már csak hasit csinál, szerencsére 10.héten is már hasit csinált és azóta is csak hasi ultrahang van
16 hetes vagyok
8/12 anonim válasza:
7 vagyok! És ilyenkor már jószívmükődésű embriót is láttunk
9/12 anonim válasza:
Hüvelyi ultrahangon jobban látni az ilyen pici embriót. Én mensi szerint 8. héten voltam, uh szerint csak 6+1napos volt, szívcső pulzálás volt. Nekem se az első gyermekemnél, sem most nem kellemetlen a hüvelyi uh, hasonló, mint a kézzel való vizsgálás.
10/12 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
2018. okt. 19. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!