Ki az apa? Van aki ert ahhoz, hogy az ultrahang mennyit tevedhet? Van kozottunk nogyogyasz?
Figyelt kérdés
A parommal szetmentunk februarban, es majusban megismertem valakit. Le is fekudtunk junius 29.en (ovszerrel) , de a dolgok ugy alakultak hogy a parommal ujra talalkozgattunk igy rogton megszakitottam a kapcsolatot azzal akit megismertem. Julius 8-10 korul lefekudtunk, szinten ovszerrel, persze o tudott rola hogy volt valakim rajta kivul. Na a problema ott kezdodik hogy ez egy fellangolas volt es azota egyedul vagyok... szeptemberben kiderult hogy mar 12 hetes terhes vagyok. Az utolso menstruaciom datumat nem tudom megmondani, emlekeim szerint juni 24. Volt, es csak 1-2 nap, viszont az orvosom ezt sem tudta es azt mondta hogy a babanak julius elso feleben kellett fogannia kb 10. Korul. Mert a baba meretei akkorak. Mar alapjaraton fura hogy ovszerrel hogy eshettem teherbe, mondjuk amikor a volt parommal egyutt vltunk, elfelejtettem es egy kanesten kombi 1 napos kupot helyezten fel, es azt olvastam hogy az marja az ovszert, es "áthat"... azt mondta hogy o mindig ellenorzi az ovszert hogy nem e szakadt ki es nem volt szakadt. Nemi betegsegem nem volt csak en gondoltam hogy hulyeseget es felraktam ezt a kupot, mert azt hottem elkaptam valamit. Felek minden vetegsegtol... illetve az ovszer sokaig penztarcaban volt es mar lejart. De mint mondtam nem volt kiszakadva. A masik lehetoseg hogy megiscsak 29.en fogant a baba? Lejebb csuszhatott az ovszer es kijohetett felul valami? De en ugy gondolom az orvos csak meg tudja mondani kb mikor fogant a baba. Van valaki aki szinten ert ehhez? Azok a valaszok amik szidnak, nem erdekelnek es nem fogok rajuk reagalni. A kerdesem ugyis torolve lesz.2018. okt. 17. 10:51
21/24 anonim válasza:
Nézd, szerintem olyan értelemben már mindegy, hogy megtartottad, gondolom azért, mert így is-úgy is szeretni fogod. Elhiszem, hogy szeretnéd tudni, én is szeretném a helyedben, de ezt biztosra szerintem leghamarabb szülés után fogod tudni kideríteni. Abban az esetben, ha valamelyik férfi szeretné a nevére venni és vállalná a babát, támogatna anyagilag stb., akkor még mindig ott a lehetőség, hogy megcsináltasd azt a DNS-tesztet, amit már a terhesség során meg lehet, valamelyik előző válaszoló linkelte, ennek az árát így felezném azzal a féllel, aki szeretné biztosra tudni.
22/24 anonim válasza:
Ha kislány, hátha az apjára hasonlít majd. Várj kicsit a baba születése után amig látszanak a vonások, hátha....tudom hülyén hangzik de ez is egy variáció. Ha pedig rád hasonlít vagy valaki másra a családodból akkor marad a DNS teszt.
23/24 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat. Azt hittem egy kicsit megnyugtatobb valaszok lesznek hogy mire van a tobb esely de igy tenyleg barhatok szuletesig, aaddig meg tippelni sem tudok.
2018. okt. 18. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!