Vizesedes 36 hetesen. Ez igy marad szulesig, vagy lemehet a viz?
36 hetes vagyok es egyik naprol a masikra elkezdtem vizesedni. Tudom, eddig is szerencses voltam, hogy megusztam, de igazabol a 3. babat varom es az elozo terhessegeknel a vegen sem vizesedtem.
Nem veszes, de tegnap mertem magam es feltunt, hogy felszaladt 2 kilo a mult heti mereshez kepest, nem is ertettem miert. De este mar lattam, hogy vastagabb a bokam, a vadlim, az arcom is puffadt, ma reggelre a gyuruk szorulnak az ujjamon.
Epp tegnap reggel voltam dokinal, kerdezte, hogg vizesedek-e, de nemet valaszoltam meg akkor...
A vernyomasomat merem, nem magas, 100/70 korul van, vagy epp csak 90/60... Szoval a szokasos.
Tudok ez ellen tenni valamit?
Vagy ez marad szulesig?
Koszonom a valaszokat!
Tegnap vizeletvizsgalat is volt, akkor meg nem volt benne feherje.
Lehet, hogy tul sokat voltam talpon az elmult ket napban, ha igy belegondolok. Hetfon elkezdtem a nagytakaritast, tegnap pedig tobb idopontom is volt, gyakorlatilag reggel 6-tol este 9-ig talpon voltam, csak addig ultem, amig ettem.
Nem is ittam annyit, mint szoktam, mert akkor a wc-t jarom egesz nap, de erre utkozben nem lett volna lehetosegem.
Akkor lehet, hogy ezert ugrott fel ez a viz...
A mozgas amugy megvan minden nap, a nagyobb gyerekek, plusz egyeb napi dolgaim miatt a napi 4-5 km-t meg legyaloglom ha tetszik, ha nem. De arra odafigyelek par hete, hogy napkozben pihenjek kicsit, most ez elmaradt.
Ma a setan kivul pihenek, iszok, megprobalom amit irtatok, kozben nezem a vernyomasomat is.
Igazabol nem “faj”, meg semmi ilyesmi, csak a fraszt hozta ram, hogy egyik naprol a masikra igy beindult a vizesedes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!