Vannak pozitiv végkimenetelű sztorik terhesség alatti verzesről?
5. héten durvan elkezdtem verezni. Ügyelet. Minden oke, szivhang meg nincs de lat kezdemenyt stb. 7. Heten szivhang minden oke. 8. Heten megint verzes. Van szivhang, minden oke, nincs hematoma se. Nem tudja mitől verzek megint. 9. Heten megint verzes. Szivhang van, minden oke. Megunta es kaptam utrogestant. 12. Hetig szedtem. ( Par nap alatt elmult a verzes és onnantól nem volt semmi gond csak görcsök. Arra 1500 mg magnéziumot szedtem.) szóval van remény!!
En annyira el voltam keseredve hogy az osszeroppanás és az állandó stressz miatt mar komolyan úgy voltam hogy ez az egész teljesen a sorson múlik, jöjjön aminek jönnie kell. Ha a gyerekem meg akar születni épen és egészségesen akkor ez már csak rajta múlik. Teljesen tehetetlen voltam, rajottem hogy nem vagyok a saját testem ura..akkor úgy elengedtem a stresszt és úgy tűnik bevállt a dolog. 3 éves gyönyörűseg:)
Kérdező, sokan véreznek a terhesség elején, de ha egészséges a baba akkor megmarad.
Kicsit én is véreztem az ötödik , hatodik, és a 13. héten de nem lett semmi gond. Kitartás!
11 és 12 hetesen is ömlött belőlem a vér. Szó szerint bokáig...
Most 3 hónapos a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!