8 hetes terhes vok. Az uhon két embriót láttam a méhemben, de az orvos csak az egyiknek hallotta a szivverését. Lehetséges, hogy két hét mulva lenne szivverése a másiknak is?
Figyelt kérdés
Pontosan a doki sem tudta megmondani, h az embrio vagy valami mas, de nekem mind a kettő egyforma volt, még méretre is.2010. jún. 24. 07:24
1/3 anonim válasza:
TE SZAKEMBER VAGY? Mert ha az orvos nem tudja, hogy a másik,amit látni lehet, micsoda, akkor nem valósinü, hogy te laikusként többet látsz/tudsz.
Ha meg 8 hetesen nincs szivverés, akkor nem is lesz.
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy nem embrió volt a másik.De az is lehet, hogy kettő indult fejlődésnek, csak az egyik sajnos elhalt.A terhességek jelentős része ikerterhességnek indul, csak az egyik felszívódik.Sokszor még az anya sem tud róla.De hamarosan úgyis ki fog derülni.Nem tudom, mi lehetett a másik.Egyszerűbb lett volna, ha ott, helyben egyenesen az orvost kérdezed meg.8 hetesen meg már tényleg lennie kell szívhangnak.Sokaknak már a 6. héten beindul.Nem jelent jót, ha az egyiknek nincs.Ha egyáltalán embrióról beszélünk.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Az is lehet, hogy nem egy napon vagy egy héten fogantak meg.
A sógornőm is ikrekkel volt terhes, és egy hét különbség volt a két magzat közt, szóval még az is lehet, hogy nem hal el, hanem csak később fejlődik.
Ugyanis nem minden ikerterhesség fogant egy időben.
Szóval lehetnek ikrek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!