S. O. S. Orvost keresek! Budapesti kismamák ajánlanátok
jó, lelkiismeretes orvost?
Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok, ma voltam a dokimnál, aki közölte, hogy a Barros utcából átment az új Kútvölgyi magánklinikára és kizárólag itt vezet le szüléseket!
A szülés 400.000 ezer forint. Na ezt nem tudom kifizetni, úgyhogy gyorsan új orvos után kell néznem.
Ráadásul ez a második terhességem, az első programozott császár volt, nagy baba miatt, és a szülés sem indult be, úgyhogy megköszönném, ha valaki írna akinek a dokijával van császros tapasztalata is.
De írjatok minél többen, fogalmam sincs kihez menjek, ezt az egy dokit ismertem itt Pesten.
2010. jún. 23. 22:10
1/9 anonim válasza:
Én Dr Weidner Andrásnál szültem,márciusban,de hozzá járok már vagy 6 éve.a terhesgondozás nála alkalmanként 8 ezer volt azt hiszem,a szülésnél meg megkérdeztem,azt mondta az ő korosztálya 60ezret szokott kapni.a szülésznőnek 30at adtunk.nagyon kedves,lelkiismeretes doki,a Dél-Pesti kórházban szültem.nagyon odafigyelt rám egész terhesség alatt,magas volt a vérnyomásom.de hál'isten minden rendben zajlott.végül éjjel mentem be szülni,azonnal jött,aztán császár lett a vége,meconiumos magzatvíz,rossz szívhangok,és nyakra tekeredett köldökzsinór miatt.a bentlétünk alatt is minden nap bejött megnézni..írj privire,ha kell megadom az elérhetőségét
2010. jún. 23. 22:19
2/9 anonim válasza:
én meg dr. németh miklóshoz az istvánba és nekem is csak pozitív tapasztalataim vannak.
2010. jún. 23. 22:33
3/9 anonim válasza:
Bánhidyhez jártam, nála szültem.8000 a magánrendelés, ha uh-t csinál (ez 2x volt), akkor össz.10.000.A szülést (császáros) megkérdeztem mennyi lesz, nem mondott árat.Adtam, amennyi volt.A neten rátalálsz.
Ha gond van, csak rábíznám magam.
2010. jún. 23. 23:03
4/9 anonim válasza:
Dr Pataki Zoltán nála 7000 az ultrahang.Nagyon aranyos és lelkiismeretes doki.Én csak ajálani tudom.Én is hozzá járok.Üdv egy 27-hónapos kisfiu anyukája és 9-hetes kismami.Ő is a Barosban van.Erzsébetkirály körüton rendel.
2010. jún. 23. 23:46
5/9 anonim válasza:
Horgosi Varga Ágnes, Bajcsy.
2010. jún. 24. 07:20
6/9 anonim válasza:
én dr szinte andrásnál szültem a dél-pestiben.nem fogadott doki volt,de nagyon szépen dolgozott.van magánrendelője is erzsébeten.
2010. jún. 24. 07:45
7/9 anonim válasza:
Én a Margit Kh-ból tudom ajánlani Dr Ruzsvánszky Istvánt. Rettentő alapos, nagyon odafigyel mindenre. Császárom volt nála, szövődménymentesen és van egy kifejezetten szép hegem, akinek mindenki a csodájára jár :)
A kórház a Bécsi úton van, a magánrendelője a Lajos utcában.
Ha van bármi kérdésed, akkor priviben szívesen válaszolok!
2010. jún. 24. 09:23
8/9 anonim válasza:
Szia!
Én Dr. Polgár Zoltán főorvost ajánlom a Bajcsy kórházból. 10 éve már hogy hozzá járok nála is szültem nagyon alapos és közvetlen! Van magánrendelője is.Nálam a szülés úgy kezdődött, hogy megrepedt a burok de 3 ujjnyit tágultam 12 óra alatt. Ráadásul nagyon nagy súlyom volt 155kg a terhesség végére. Császár lett a vége. A hegem szép nagyon oda figyelt rám tudta hogy félek. A visszerek is be gyulladtak lábamon, tehát nem voltam egy könnyű eset! Pénzt nem adtam neki egyszer sem a terhesség alatt!!
Én biztos hogy a második babámat is az Ö segítségével szeretném világra hozni!
2010. jún. 24. 11:35
9/9 anonim válasza:
Én a Bajcsy Kórházból Dr.Mosonyi Pétert ajánlanám nála szültem és tényleg tiszta szívből tudom ajánlani,nagyon alapos,türelmes,és mindent meg lehet tőle kérdezni még olyat is amiről azt gondolja az ember hogy ezt azért már nem kérdezem meg mert ciki.Nála pl. volt olyan hogy vérvételre(mindíg rosszul voltam a vérévteltől)kellett mennem be a kórházba és ott ült mellettem a széken és fogta a kezem.Na szerintem ezt nem sok orvos teszi meg.Vagy amikor varta össze szülés után a sebem folyamatosan beszélt hozzám hogy ne arra figyeljek hogy éppen mit csinál.Egyszóval nagyon nagyon jó orvos.Ha bármi kérdésed lenne írj nyugodtan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!