Köhögéstől kinyílhat a méhszáj?
31 hetes terhes vagyok és pár napja összeszedtem a náthát. A nátha kezd elmúlni, de kb 3 napja erősen elkezdtem köhögni a felszakadozó váladék miatt. Elkezdett ettől a sokszor erős köhögéstől fájni az alhasam. Ma pedig olyan székelési ingerem érzésem van, vagy amikor felfázik az ember, de nem nem tudok elmenni wc-re, mert a vastól, amit szedek elég durva szorulásom van (van, mikor 3 napig nem tudok elmenni wc-re). Múlthét hétfőn voltam a nőgyógyásznál, de minden rendben volt.
A köhögéstől kinyílhat a méhszáj? Az alhasi fájdalmat (nem görcsös, hanem inkább tompa szúró fájdalom) okozhat a székrekedés is? A terhesség alatt erős folyásom volt/van, és néha, de ez ritka, hogy kisugározna a derekamba és a hüvelyembe is a fájdalom. Kb 9 kg-ot híztam eddig. MagneB6-ot szedek, napi 3x1-et vagy 4x1-et.
Csak olyan furcsa, hogy nem múlik el már órák óta. A doki pedig csak hétfőn tud fogadni (nincs fogadott orvosom). Mondták, hogy addig szedjek magnéziumot és pihenjek. De sokszor alig bírok feküdni is, állástól, üléstől meg rosszabb.
A háziorvosom szabin van a héten :( Lázam nem volt, vérzés sem.
A hasam elég nagy, sokszor feszül. Olyan érzésem is van, mintha valami húzná lefele (gondolom a baba is nő). Amúgy elég aktív a pici is, sokszor csak úgy hullámzik a hasam. A fájdalmat valahol a húgyhólyag körül érzem, teljesen lent.
A haspréstől lehet valami komoly baj? Mert eddig nekem ezt nem mondták, pedig sokszor panaszkodom emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!