Milyen orvosi igazolás kell az apasági nyilatkozathoz?
Figyelt kérdés
Én eddig úgy tudtam,hogy csak a kiskönyv kell hozzá. Tegnap voltam nőgyógyásznál,de nem kértem semmilyen igazolást,legközelebb 1hónap múlva megyek,viszont az apaságit szeretnénk megcsináltatni jövőhéten.2018. okt. 10. 08:21
1/7 anonim válasza:
Ha a kiskönyv elején van a nőgyógyásztól benne pecsét akkor az is jó. Amúgy szakorvosi igazolás kell, amin szerepel a fogantatás és a szülés ideje. Ambuláns lap nem jó.
2/7 anonim válasza:
Apasági nyilatkozathoz semmilyen orvosi igazolás nem szükséges.
3/7 anonim válasza:
Engem elküldött a kiskönyvvel az anyakönyvvezető, hogy kell még a nőgyógyásztól igazolás a fogantatás idejéről. Győr
4/7 anonim válasza:
Nekem is kelett a nőgyógyásztól egy igazoló lap. Magát a papírt a védőnő adta ki és ezzel együtt kelett mennünk.
5/7 anonim válasza:
Szerintem telefonálj oda az anyakönyvi hivatalhoz, hogy mi szükséges az apasági nyilatkozathoz. Elég különbözőek a válaszok. 3.voltam.
6/7 anonim válasza:
Így van. Egy igazolás a fogantatás vélt időpontjáról és a szülés várható időpontjáról. Ha a védőnőt felhívod es elmondod, hogy mihez kell, neki tudnia kell.
7/7 anonim válasza:
Nekem a gondozóban azt mondták, hogy csak a 24. héttől adnak ki róla igazolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!