Terhességi aranyér. Valami megoldás?
Figyelt kérdés
2 napja borzalmasan fáj az aranyérem. Ma megnéztem és hát nem akarok undorító lenni, de nem szép látvány van lent és ma már a gátnál is fáj. Mit csináljak? Rostosan étkezem, rengeteg vizet iszom, nem eszek édességet. Az igaz, hogy elég pici vagyok és babám pedig elég nagy, lehet nyom valami eret? De már alig bírok, egész nap fáj. Krémet használok már tegnaptól. Mikor múlik ez el? Befolyásolja a szülést?#terhességh
2018. okt. 9. 13:01
1/2 anonim válasza:
Szülés után rendeződni fog. Szülést nem befolyásolja.
2/2 anonim válasza:
Szerintem menj el proktológushoz,nekem is volt/van aranyerem és mielőtt szültem megkérdezte a szülésznő hogy engedi_e a doki a természetes szülést.Legközelebb biztos negnézetem szakemberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!