Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kisfiú vagy kislány?

Kisfiú vagy kislány?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

16 hetes kismama vagyok. Még egyenlőre sajnos nem tudjuk a kisbabánk nemét. A család szerint a következő UH-n már látható lesz, ha minden jól megy. Az lenne a kérdésem, hogy kinek hány hetesen derült ki, hogy kisfiú a baba avagy kislány? Már nagyon szeretnénk tudni a pici nemét. Köszönöm a válaszokat. :)

2018. okt. 8. 13:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A 12 hetes genetikai vizsgálat bár magánban történt, meg sem próbálták megnézni :(

14 hetes uh-n lába között volt a köldökzsinór így nem tudta eldönteni a dokim, hogy van-e ott más is

A 17 hetes uh-n meg olyan egyértelmű kukis volt, hogy nem volt kérdés többé :)

Most 29 hetes vagyok, egyelőre még mindig fiú :D

2018. okt. 8. 14:31
 12/18 anonim ***** válasza:
12 hetesen azt mondta az orvos, hogy inkabb lanynak tunik. Igaza lett. :)
2018. okt. 8. 14:32
 13/18 anonim ***** válasza:
#8 általában aki magánba jár azt gyakrabban ellenőrzik, nem csak a kötelező vizsgálatok alkalmával
2018. okt. 8. 14:35
 14/18 anonim ***** válasza:
A fiam már a 12 hetes uh-on megmutatta magát, a lányomat csak a 18 hetesen tudták megmondani.
2018. okt. 8. 14:39
 15/18 anonim ***** válasza:
A lányomat a 18. heti kötelező uh-on mondták meg. Most 15 hetes vagyok, a magándokim nagy valószínűséggel fiút jósolt a 12. hetesen . Kíváncsi vagyok tényleg fiú e, de ez majd csak a jövő hónapban derül ki.
2018. okt. 8. 14:41
 16/18 anonim ***** válasza:

A nagyfiam csak a szülésnél derült ki a neme, bár én megéreztem.

A kicsinél már 14.héten sejthető volt, hogy fiú, és a 18.hetes genetikai uh-n viszont egyértelmű volt. Most 1x 24.héten lekislányozta a doki, de a 4d-n csak megtaláltuk a kukit. :)

26hkm

2018. okt. 8. 16:43
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, bízom benne hogy mi is megtudjuk hamarosan😊😊
2018. okt. 8. 17:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Mind a kisfiamnál, mind a kislányomnál a 15. héten. Jó uh géppel egy tapasztalt orvos a 14. héttől meg tudja mondani.
2018. okt. 10. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!