Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesnek felel meg ez a...

Hány hetesnek felel meg ez a has általánosságba? Mennyire tippelnétek?

Figyelt kérdés

[link]

Köszönöm azoknak akik válaszolnak!

2018. okt. 7. 23:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
17-18? Majd írd meg hogy hány hetes vagy:)
2018. okt. 8. 11:25
 12/17 A kérdező kommentje:

Hú, hát akkor azért nem hiába gondolom kicsinek.

23+2 hetesek vagyok. Remélem hogy ettől független a babám szépen fejlődik, mert már kicsit kezdek idegeskedni. Orvoshoz majd 2 hét múlva kell mennem. Bár sokat mozog,rugdos, és vannak kifejezetten erősebb mozdulatai.

Ja, egyébként kislány lesz.😊

Köszönöm nektek a válaszokat!😊

2018. okt. 8. 11:29
 13/17 anonim ***** válasza:
63%

Első baba gondolom.?

Én a 13. Hétben vagyok es teljesen lapos a hasam.

2018. okt. 8. 11:35
 14/17 A kérdező kommentje:

Igen első baba.

Nekem is lapos hasam volt kb a 16-17dik hétig utána kezdett el látszodni már valami, de lassan nő. Bár nem zavar, csak a baba legyen jól. De eddig szerencsére minden rendben volt vele. Csak 2hete már nem voltam, és majdnem 2 hét múlva kell ismét mennem.😊

2018. okt. 8. 11:38
 15/17 anonim ***** válasza:
76%

Igen, szörnyű a várakozás.

Azt olvastam h a méh a 16. héten emelkedik ki a medencéből, addig nem kell látszódjon a terhesség. Te nem puffadtál?

Megkérdezhetem h a neme mikor derült ki?

2018. okt. 8. 12:00
 16/17 A kérdező kommentje:

Puffadtam már az elejétől, de csak kaja után, és pár óra után elmúlt a puffadás.

Viszont kb a 18dik hét körül mondhatni megszűnk, ma már ritkábban fordul elő. ( bár ez mindenkinél más, kinél meddig tart)

Első terhesség esetén télleg nagy részt a 16dik hét után kezd el látszodni. ( na de itt is akad akinél ugye hamarabb)

12 hetesen nem tudták megmondani,14hetesen uh-án kérdeztem a dokit ő se nagyon látta de mondta hogy megprobálja hátha, 10percig kereste kb,akkor mondta hogy esetleg egy tippet tud mondani de ne éljem bele magam mert akár ez még változhat is és akkor kislányt tippelt. Utána nekem a 18dik heti genetikai az a 19dik héten volt, ott a doki azt mondta kislány es megis mutatta hogy ott a kis nunija.

Utoljára 21 hetesen voltam, ott is kislányt mondtak.😊

2018. okt. 8. 13:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Fiú és 12 kilót híztál. Első baba
2023. okt. 30. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!