Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki lift nélküli panel sokadik...

Aki lift nélküli panel sokadik emeletén lakik, titeket is megterhel a lépcsőzés terhesen? És hol fogjátok tárolni a babakocsit?

Figyelt kérdés
És hogy lehet megoldani babával egyedül az eljárást otthonról? Mert a lépcsőn feltolni nem tudom a babakocsit,felvinni és egyedülhagyni sem akarom majd a babát,lent meg nem hagyhatom a babakocsit... Egész életemben családi házban laktam,ott ilyen problémáim nem lennének.
2018. okt. 7. 16:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%

Mindkét gyerekem hordoztam, babakocsink nincs, nem is volt.

3. emelet lift, tároló nélkül.

2018. okt. 8. 07:45
 12/20 anonim ***** válasza:
35%

Először is, tanulj meg vezetni és használj te is autót vagy használd te az autót, mert, amint látod, megkönnyíti az életet, és tárolhatsz benne például babakocsit is. 2 személyt fog szállítani ezentúl, így tudsz majd kényelmesen elmenni otthonról.

Egyébként pedig hordozót javaslok.

A babával és a kis táskájával pedig nem megterhelő egy kis lépcsőzés.

2018. okt. 8. 10:06
 13/20 anonim ***** válasza:
53%
Utolsó, azért ez a legkevesebb esetben működik úgy, hogy akkor most jogsit csinálunk és kocsit veszünk hogy lehessen benne babakocsit tárolni. Egyszerűbb lenne tény, de nem biztos hogy belefér a családi költségvetésbe.
2018. okt. 8. 12:29
 14/20 A kérdező kommentje:
Olvastam,hogy ide elég jómódú anyukák írnak,így bár kicsit szégyellem,de sajnos mi most nem engedhetjük meg magunknak,hogy jogsi meg mégegy autó legyen... Jelenleg örülünk,hogy ha kész lesz a lakás a baba érkézéséig. (Bár ez nem az anyagiakon,csak a hanyag szakembereken múlik) Viszont a hordozókendő nagyon jó ötlet,köszönöm! A hordozót vagy a mózest csak azért nem akarom levenni a vázról,mert ahogy mutatták,valami teleszkóp meg erősen nyomni,stb,szóval fogalmam sincs hogyan kell. Bár talán ebbe is belejövök előbb-utóbb. :)
2018. okt. 8. 14:25
 15/20 anonim ***** válasza:
54%
Egy pillanatig se szégyelld magad! Akik jómódúak (tisztelet a kivételnek), általában eszükbe sem jut, hogy létezik a világon olyan is, aki nem tudja az ő szemükön és bankszámlájukon át látni a világot. Nekünk is egy autónk van, a párom azzal jár dolgozni és nem engedhetünk meg magunknak másikat, így én tömegközlekedek és sétálok a picivel. Fő a találékonyság és a pozitivitás! Sok sikert a babához, legyen rengeteg örömötök! :)
2018. okt. 8. 17:19
 16/20 anonim ***** válasza:
34%

13-14

Nem mondtam, hogy vegyetek még egy autót.

Azt mondtam, hogy vegyetek VAGY használd te a gyerekeddel azt az autót, amit most a férjed használ. Hiszen neked lesz nagyobb szükséged rá a kisgyerekkel. Ő meg szépen tömegközlekedik.

15

Igen, léteznek olyan emberek, akik nem képesek értelmezni a leírt mondatokat. Köszönöm, hogy bemutattad.

2018. okt. 8. 17:57
 17/20 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj, de nálunk nem azért jár autóval a párom mert egy lusta disznó és itthonhagy szívni a babakocsival, hanem mert nem TUD eljutni tömegközlekedve a munkahelyére. Nem, nem megy más munkatárs, nem, a telekocsit nálunk használják, nem, busz sem megy, és igen, majdnem 70 kilométerre van, így mondjuk gyalogolni vagy bicózni annyira nem lenne szerencsés. Gondolod, ha lenne más lehetőségünk akkor így csinálnánk?!

Egyébként meg szerintem ezt nem lehetett másképp érteni. Ha nincs két autótok vagy nem tudjátok megtenni hogy a nőnél legyen az autó, akkor ennyit rólatok, szerencsétlen csórók.

2018. okt. 9. 09:01
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

17

Ha zavar az anyagi helyzeted, tegyél ellene. Ha nem zavar, ne tegyél.

De ne akard leverni a frusztrációdat máson, ezt kikérem magamnak, ugyanis nem igaz, amit belém akarsz magyarázni.

A többi a te bajod, egyedül.

2018. okt. 9. 09:09
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

17

ELküldte korábban, ezt még idegombolom: a lőtéri kutyát nem érdekli, hol melózik a férjed vagy milyen csórónak képzeled magad. Ugyanis NEM rólad van szó, hanem a kérdezőnek válaszoltunk.

2018. okt. 9. 09:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Most itt nem a mi anyagi helyzetünk a téma, csak példának okáért mondtam el. Viszont azt beláthatod, hogy az az opció hogy pikkpakk csinálj jogsit és nyúld le a kocsit a férjétől vagy vegyetek gyorsan egy másikat, nem minden családban járható út. Valószínűleg ha megtehetnék, a kérdezőben fel sem merült volna hogy hol tárolja a babakocsit és ki sem írta volna a kérdést. Én erre világítottam rá, te meg azonnal személyeskedésnek vetted. Örülj neki hogy neked ez az evidens, ha kicsit körülnéznél akkor láthatnád hogy sajnos nem mindenhol így van. A dolgot lezártam.
2018. okt. 9. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!