Aki lift nélküli panel sokadik emeletén lakik, titeket is megterhel a lépcsőzés terhesen? És hol fogjátok tárolni a babakocsit?
Mindkét gyerekem hordoztam, babakocsink nincs, nem is volt.
3. emelet lift, tároló nélkül.
Először is, tanulj meg vezetni és használj te is autót vagy használd te az autót, mert, amint látod, megkönnyíti az életet, és tárolhatsz benne például babakocsit is. 2 személyt fog szállítani ezentúl, így tudsz majd kényelmesen elmenni otthonról.
Egyébként pedig hordozót javaslok.
A babával és a kis táskájával pedig nem megterhelő egy kis lépcsőzés.
13-14
Nem mondtam, hogy vegyetek még egy autót.
Azt mondtam, hogy vegyetek VAGY használd te a gyerekeddel azt az autót, amit most a férjed használ. Hiszen neked lesz nagyobb szükséged rá a kisgyerekkel. Ő meg szépen tömegközlekedik.
15
Igen, léteznek olyan emberek, akik nem képesek értelmezni a leírt mondatokat. Köszönöm, hogy bemutattad.
Már ne haragudj, de nálunk nem azért jár autóval a párom mert egy lusta disznó és itthonhagy szívni a babakocsival, hanem mert nem TUD eljutni tömegközlekedve a munkahelyére. Nem, nem megy más munkatárs, nem, a telekocsit nálunk használják, nem, busz sem megy, és igen, majdnem 70 kilométerre van, így mondjuk gyalogolni vagy bicózni annyira nem lenne szerencsés. Gondolod, ha lenne más lehetőségünk akkor így csinálnánk?!
Egyébként meg szerintem ezt nem lehetett másképp érteni. Ha nincs két autótok vagy nem tudjátok megtenni hogy a nőnél legyen az autó, akkor ennyit rólatok, szerencsétlen csórók.
17
Ha zavar az anyagi helyzeted, tegyél ellene. Ha nem zavar, ne tegyél.
De ne akard leverni a frusztrációdat máson, ezt kikérem magamnak, ugyanis nem igaz, amit belém akarsz magyarázni.
A többi a te bajod, egyedül.
17
ELküldte korábban, ezt még idegombolom: a lőtéri kutyát nem érdekli, hol melózik a férjed vagy milyen csórónak képzeled magad. Ugyanis NEM rólad van szó, hanem a kérdezőnek válaszoltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!