Tényleg megszűntek ezek a vitaminok (Matruelle és Biovital)? Máshol sem lehet kapni őket?
Voltam pénteken a gyógyszertárban, szerettem volna venni Pharmaton Matruelle-t, közli a patikus, hogy nincs és nem is lesz, kivonták a forgalomból. Ladeevit? Az hiánycikk, mert megújul, a régit MÁR nem lehet kapni, az újat meg MÉG nem. Kértem helyette Biovital kismamavitamint, ami tavaly volt újdonság és az egyik kolléganőm szedte és áradozott róla, de állítólag azt is megszüntették, így egyik vitamint sem tudja megrendelni a patikus. Csak Femibion és Elevit volt náluk a gyógyszertárban 7 és 9 ezer Ft körüli áron.
Elbuszoztam a másik patikába, ott is ezt mondták, se Matruelle, se Biovital, az új Ladeevitet meg tudnák rendelni, de az pár nap, jobban járok, ha a készletből választok: Gravida, Femibion, Prenates (valami újfajta) meg Jutavit jódmentes és jódos verzió. Utóbbiból vettem végül a 60 darabost, de bántja a gyomromat és székrekedésem lett a sok vastól, ami benne van. :(
Tényleg már nem lehet kapni ezeket a vitaminokat vagy csak a környékbeli gyógyszertárak vannak rosszul felszerelve? Biovitalnak aktív a honlapja, akkor elvileg még lehet kapni, nem? Vagy rosszul gondolom?
Nem igazán örülnék, ha a szomszéd idős néni venné át a csomagot vagy ha a munkahelyemre kézbesítenék. :( Egyelőre Jutavitezek, aztán mire elfogy, remélhetőleg lesz Ladeevit.
Köszönöm a válaszaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!