Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért a 8. hónap a legveszélye...

Miért a 8. hónap a legveszélyesebb? Mire értik? Már több embertől is hallottam!

Figyelt kérdés
2008. nov. 4. 17:33
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

Engem is ezzel idegesítenek az ismerőseim, nehogy most szüljek meg, mert...!!

Pedig mindenhol azt olvasni, hogy a 36-37.héttől már nem koraszülött a baba!

Üdv, 35 hetes kismam.

2008. nov. 4. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Szerintem ez csak régi "bölcsesség"

Én is butaságnak tartom, mert inkább a 8. hónapban szülessen a baba, mint előbb. Lehet, hogy arra gondolnak, hogy csak a 9. hónapban született (37 hét után) babák nem számítanak papíron sem koraszülöttnek. Ne idegeskedj az a lényeg.

üdv. Csilla

2008. nov. 4. 17:42
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Ha a 7. hóban születik akkor még nem kezdődik meg a tüdő érése és ezt tudják steroiddal elősegiteni.

Ha a 8. hóban születik amikor a tüdő érés megkezdődik már nem lehet semmi adni magától kell hogy tovább fejlődjön.

Ezért jobb a 7. hó mert akkor lehet segiteni.

2008. nov. 4. 18:49
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Csatlakozom az utolsó válaszolóhoz, de nem kell aggódni, ha mégis egszületne, megmaradna, és nem lenne baja!!Én is a 35. hétben vagyok. Még a doki is mondta, hogy nem lenne gond.
2008. nov. 5. 03:51
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Ja , és a 37. héttől már nem koraszülés, hanem teljesen normális!
2008. nov. 5. 03:52
 6/6 A kérdező kommentje:
De kapnak a 8.hónapban is tüdőérlelőt,nem értem....
2008. nov. 5. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!