Van e olyan krém, ami megelőzi a striákat, illetve megszünteti azokat? Akár mellen, akár combon, fenéken?
80% ban genetikai,de segít(het) ha sok vizet iszol es kened magad (barmilyen testapoloval) mert nem mindegy hogy száraz a borod vagy sem.
Ha hajlamos vagy rá,szakadni fog, de nem mindegy h szaraz a borod es pokhalos lesz a hasad vagy kivul-belul hidratálsz es fele annyi csíkod lesz.
Sajna tényleg genetika, így elsősorban azt kell nézni, hogy hajlamos vagy-e a striásodásra, ha igen, akkor valószínű ki fog jönni a terhesség alatt is.
Nekem ezt a krémet ajánlották: [link]
Őszintén szólva kenem szorgalmasan a 14. héttől, úgy vagyok vele, hogy lehet így is kijön, de ha enélkül jönne ki, akkor évekig verném a fejem a falba, hogy ha kentem volna valamivel nem így néznék ki. A testápolóra meg amúgy is szüksége van a bőrnek.
Én is megvettem a nyáron a dm-es krémet, amit az utolsó is írt. Hidratálásra kiváló, és arra, hogy a darazsak ellepjenek az illata miatt :D Én utánaolvastam, szeretik, de a striákra nem a leghatásosabb.
A bio oil-ról hallok sok jót még. A meglévőket az biztos, hogy szépen rendbeteszi. De kialakulásban a genetika a fő mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!